Kupovina satova preko interneta

Odlicno. Narucicu danas AWG M100B. Ne izbija mi iz misli taj G vec duze vreme a i treba mi neki sat za teretanu takodje. :) Hvala ti, Sky.

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Kako je leeeeep. Jedva sam podesio vreme.
e049de136d52143e32562b8864485013.jpg
b26e6c887085b5b69e4ebf88d90285e5.jpg

Pozdrav, pazario sam ovog Lorusa na eBay-u u GB, pre 2 dana je stigao ali neispravan odnosno kasni 2 sata dnevno. Zamenio bateriju ali problem ostao, uz njega je išla i ova garancija na čijem spisku je i "Vitanov" pa me interesuje jel ona validna kod nas ili da ne gubim vreme sa njima?
4dd327208245b5c5d531cb4d48fb5b1b.jpg
877289be880d61b83d4edd0b768b6342.jpg

Izvinjavam se ako sam omasio temu ali nisam našao prikladniju
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Last edited:
Ako je on na spisku onda ne moze da se vadi, tebi je garancija overena tako da nema zezanja, on ce svoj rad da naplati...mislim od seika/lorusa.

Ako je na spisku Vitanov nemoj da brines. Idi u ponedeljak kod njih.
Bas lep i zanimljiv sat.

Hvala, bunilo me je samo da li je ok popunjena garancija da me zbog toga ne odbiju

Edit: nigde nema modela i datuma kupovine

Last edited:
Ako nema datuma kupovine, referentnog broja modela, serijskog broja sata na garantnom listu (možda i fiskalnog računa) i još ako je neko neovlašćen menjao bateriju onda sumnjam da će garancija biti uvažena. Ne znači da neće pokušati popraviti sat i naplatiti svoj rad kao što to rade u vangarantnom roku.

Probaj da pišeš prodavcu, objasniš mu problem i pitaš da li se garancija može ipak uvažiti, eventualno da se obrati Vitanovu direktno. Jeste da uslovi garancije to ne predviđaju, ali ukoliko postoji dobra volja i razumevanje, može se desiti da ti izađu u susret. U svakom slučaju vredi pokušati, jer pisanje emaila iziskuje samo nekoliko minuta, a možda se ispostavi i da ovde vredi izreka da lepa reč otvara i gvozdena vrata.

Upravo mi je odgovorio prodavac, kaže da pokušam sa servisom i ukoliko ne uspem da se dogovorimo oko vraćanja
Ukoliko ga budem slao nazad u GB ko bi trebao da snosi troškove slanja tamo i nazad i kako da izbegnem duplu carinu i pdv pošto sam ih jednom već platio?

Samo da javim epilog
Vitanov potvrdio kvar ali zbog zamene baterije na drugom mestu garanciju nisu prihvatili, naplatili par stotina pregled i predložili popravku kod njih 3.600.
Javio prodavcu kakva je situacija i poslao izvestaj iz servisa i danas poštar doneo novi sat koji će morati na oglas pošto je prošli kupljen za poklon a ovaj je kasno stigao. Prodavac kontaktirao Lorus i dobio zeleno svetlo da pošalje zamenski sat koji je na sreću prošao bez carine i poreza i ako je na prošli naplaćeno ~20e a kutija za nijansu manja nego ona za cipele tako da sam imao sreće. Hvala svima na savetima, pisanje par mailova se isplatilo

Potreban savet u vezi kupovine sata sa sajta CreationWatches.com. Isti je kupljen 3 januara i do danasnjeg dana nije isporucen, iako u prispelom konfirmacionom mail-u stoji da je wordwide isporuka za isti 10-14 dana. Da li je kasnjenje isporuke cest slucaj kod njih ili je ovo izuzetak?

U principu, to je to.
To je 10-14 radnih dana, tako da to izadje na 20ak dana ovako,
a treba uzeti u obzir da to stize iz singapura.

Potreban savet u vezi kupovine sata sa sajta CreationWatches.com. Isti je kupljen 3 januara i do danasnjeg dana nije isporucen, iako u prispelom konfirmacionom mail-u stoji da je wordwide isporuka za isti 10-14 dana. Da li je kasnjenje isporuke cest slucaj kod njih ili je ovo izuzetak?

Јел су ти послали број пошиљке на мејл?
На основу тог броја пратиш путовање пошиљке и тачно знаш кад ће пошиљка стићи.

Back