ipak bih imao par primedbi!
....ja takodje na tvoj post
Takodje - nama omiljeni Seiko je pravi primer bas onakvih usteda o kojima prica Nesa: Njihovi mehanizmi serija 60xx pa 700x su cesto i dan-danas u savrsenom stanju, cesto i bez servisa tokom 15-20 godina pa i vise. Medjutim - 7s26 i 7s36 (naslednici 700x serije) poseduju resenja koja su daleko jeftinija za proizvodnju ali, po recima casovnicara i u Beogradu i sire, nece trajati onoliko dugo koliko su njihovi prethodnici!
Seiko je svoje "obaranje" kvaliteta u popularnoj 5ici , vrlo dobro otpratio cenom, na koju očigledno ne obraćate pažnju. Neću ni da podsećam, da se za cenu jedne 5ice ne može priuštiti niti jedan mehanički sat istodobnog kvaliteta, ne samo swiss, već bilo koji i bilo gde.
Još jedna stvar.... obaranje kvaliteta o kome se govori, kada su u pitanju pomenuti 7s26 i 7s36 , je relativno nagadjanje. Pored procene časovničara je potrebno vreme koje je jedini dokazni faktor. Neću reći da je kvalitet na istom nivou, ali isto tako čisto sumljam, da uz redovno servisiranje isti taj 7s36 neće doživeti 15tak ili više godina . Zašto nisi naveo za neki swiss brend, kako je bezveze vući ga kod sajdžije na servis, jer je kvalitet idealan i za to nema potrebe ? Zašto je merilo kvaliteta "ne servisirati sat 20god" ? Ako je samo razlog redovnog servisa (koji je džab-džabova džabe za 7s26-36) da sat potraje dugo godina, ja to ne vidim kao problem. Očigledno je Seiko "razmazio" korisnike, gde je ljudima sada ne obično da kupe njihov sat za 20 evra i nose ga ceo život , pritom ne mareći ni malo za njegovo održavanje. Nema ni malo mesta za ovakve komentare poput ovog tvog... (moje mišljenje)
Ova pojava uopste nije vezana samo za svajvarsku industriju!
Slažem se da pojava nije vezana samo za swiss made , ali su upravo oni najJači i najupečatljiviji primer za pojavu opadanja kvaliteta , gruvanja lažne (reklamne) propagande , očigledne otimačine, iskvarenosti, gramzivosti, ne osnovanog rasta cena i najzad "otrova" koji se širi na sve druge svetske brendove . Upravo su oni primer , gde krajnji kupac nije ni svestan, da možda nije dobio ono što je platio . Upravo su oni primer "ne oprostivih" propusta u kontroli kvaliteta kod srednje klase modela zvučnih brendova. To je u principu skoro normalno kada je swiss u pitanju, jer su veoma spretni i spremni za prevaru....