lemi - moja kolekcija

Наравно..и треба да си срећан. Честитке са моје стране.јако леп сат.

Čestitam i ja.
Kao što već jednom rekoh-svako bi trebao da ima barem jedan kvarcni sat iz mnogo razloga.
Ti si napravio lep izbor.

Lemi,sa zadovoljstvom sam odgledao tvoju kolekciju satova.Čestitam i na izboru i na održavanju satova.Bravo!

svim članovima pravoslavne vereispovesti želim srećan božić....HRISTOS SE RODI.....

Vostok Amphibia 090 - Lemi

S T I G L A JEEEEEE.....trebalo je 19 dana,ali se isplatilo,moj omiljeni model kućišta 090.....oduševljem sam,znate onaj osećaj kao u školi,uradite kontrolni i očekujete trojku kad ono dobijete peticu....evo par sličica idem da je "navrnem" na ruku pa ću za nekoliko dana malo i filozofirati o njoj,za sada imam utisak "neočekivanog".....super je...tako sam....

:lol:......:man_in_love:.......:w00t:.......:laugh:.......:no:......:thumbup:....:rolleyes:.....

CSC_0691.jpgCSC_0690.jpgCSC_0689.jpgCSC_0688.jpgCSC_0687.jpg

CSC_0685.jpgCSC_0684.jpgCSC_0682.jpgCSC_0683.jpgCSC_0680.jpg

....inače stigao je i još jedan novi brazel sa istog modela.....da se nadje....

CSC_0699.jpgCSC_0698.jpgCSC_0697.jpgCSC_0696.jpg

.....:flapper:.......

re: Vostok Amphibia 090 - Lemi

Čestitke :congrats:. Lep sat, sviđa mi oblik kućišta i brojčanik je lep. Uzimanje rezervnog rotirajućeg prstena je mudar potez.

re: Vostok Amphibia 090 - Lemi

Lepo, Lemi. Ovaj sat je apsolutno a ne relativno odlican (gledajuci odnos cena - kvalitet). Rado bih ga nosio na ruci.
Uzivaj.

Re: Vostok Amphibia 090 - Lemi

reci nesto vise kolikoje ispalo .....
svaka cas sa srecom ga nosio:congrats:

svaka cast,sa srecom ga nosio!!!! jesi ovo uzeo jos jedan bazel???

Lemi, moze fotka neka na ruci i da mi kazes koliki je obim tvog zgloba!?
razmisljam vec mesec dana o kupovini ali ne mogu da odlucim koji oblik kucista!

Lemi, svaka cast:congrats:
Ti si probio led sa ovim modelom;)
Inace i meni se jako dopada, samo cekam da vidim kolika ce cena da bude onog novig Radio Room modela, ako preteraju, uzimam ovaj model sigurno.

Definitivno i po meni ovo je najlepsi oblik kucista. Odlican izbor i sve cestitke na kupovini i dodatnog bazel-a! Uzivaj u prelepom satu!

Pridruzujem se cestitkama,nek te dobro sluzi:thumbsup:.Odlicno si odabrao.Svidja mi se oblik kucista,vidim da su Rusi podigli cene za koji eur.Kad se slegnu utisci napisi nam koju rec kako je tekla porudzbina i dal je sve bilo ok.I koja slika na ruci.

Back