lemi - moja kolekcija

Наравно..и треба да си срећан. Честитке са моје стране.јако леп сат.

Čestitam i ja.
Kao što već jednom rekoh-svako bi trebao da ima barem jedan kvarcni sat iz mnogo razloga.
Ti si napravio lep izbor.

Cestitam ti na satu. Uvek je lepo videti kad se uveca kolekicija...i za oko je lepo. U zdravlju ga nosio

Čestitke i od mene. Lep sat, renomiranog proizvođača.
Uzgred, kazaljke su veoma interesantne.

Lemi,sa zadovoljstvom sam odgledao tvoju kolekciju satova.Čestitam i na izboru i na održavanju satova.Bravo!

svim članovima pravoslavne vereispovesti želim srećan božić....HRISTOS SE RODI.....

Vostok Amphibia 090 - Lemi

S T I G L A JEEEEEE.....trebalo je 19 dana,ali se isplatilo,moj omiljeni model kućišta 090.....oduševljem sam,znate onaj osećaj kao u školi,uradite kontrolni i očekujete trojku kad ono dobijete peticu....evo par sličica idem da je "navrnem" na ruku pa ću za nekoliko dana malo i filozofirati o njoj,za sada imam utisak "neočekivanog".....super je...tako sam....

:lol:......:man_in_love:.......:w00t:.......:laugh:.......:no:......:thumbup:....:rolleyes:.....

CSC_0691.jpgCSC_0690.jpgCSC_0689.jpgCSC_0688.jpgCSC_0687.jpg

CSC_0685.jpgCSC_0684.jpgCSC_0682.jpgCSC_0683.jpgCSC_0680.jpg

....inače stigao je i još jedan novi brazel sa istog modela.....da se nadje....

CSC_0699.jpgCSC_0698.jpgCSC_0697.jpgCSC_0696.jpg

.....:flapper:.......

re: Vostok Amphibia 090 - Lemi

Čestitke :congrats:. Lep sat, sviđa mi oblik kućišta i brojčanik je lep. Uzimanje rezervnog rotirajućeg prstena je mudar potez.

re: Vostok Amphibia 090 - Lemi

Lepo, Lemi. Ovaj sat je apsolutno a ne relativno odlican (gledajuci odnos cena - kvalitet). Rado bih ga nosio na ruci.
Uzivaj.

Re: Vostok Amphibia 090 - Lemi

reci nesto vise kolikoje ispalo .....
svaka cas sa srecom ga nosio:congrats:

svaka cast,sa srecom ga nosio!!!! jesi ovo uzeo jos jedan bazel???

Lemi, moze fotka neka na ruci i da mi kazes koliki je obim tvog zgloba!?
razmisljam vec mesec dana o kupovini ali ne mogu da odlucim koji oblik kucista!

Lemi, svaka cast:congrats:
Ti si probio led sa ovim modelom;)
Inace i meni se jako dopada, samo cekam da vidim kolika ce cena da bude onog novig Radio Room modela, ako preteraju, uzimam ovaj model sigurno.

Definitivno i po meni ovo je najlepsi oblik kucista. Odlican izbor i sve cestitke na kupovini i dodatnog bazel-a! Uzivaj u prelepom satu!

Pridruzujem se cestitkama,nek te dobro sluzi:thumbsup:.Odlicno si odabrao.Svidja mi se oblik kucista,vidim da su Rusi podigli cene za koji eur.Kad se slegnu utisci napisi nam koju rec kako je tekla porudzbina i dal je sve bilo ok.I koja slika na ruci.

Back