Marko14 - Moji Satovi

Da li možda natpis zavisi od modela? Ukoliko se to desilo sa jednim modelom, možda je Sicura napravila neki bolji i testirala ga u odgovarajućim uslovima. Vidim da na nekim modelima sa poslednjih slika piše i vacuum tested, što može sugerisati ozbiljniju proceduru testiranja. Sve u svemu, kod satova koji se koriste u opasnim aktivnostima, prostora za grešku ne sme da bude, jer od toga često zavisi život.

Nemojte mi zameriti ali ovu kombinaciju nisam mogao a da ne podelim sa vama,patike moje,sat od mladjeg brata

IMAG0130.jpg

IMAG0135.jpg IMAG0136.jpg IMAG0139.jpg IMAG0141.jpg IMAG0142.jpg IMAG0143.jpg

IMAG0144.jpg IMAG0146.jpg IMAG0147.jpg IMAG0148.jpg

Narukvica je delo clana Pripijat,kome se jos jednom zahvaljujem na profesionalnosti i brzini.Odlicno je ispala.

:thumbsup: odlicna kombinacija,super izgleda i dobre su fotke ! hvala Marku na poverenju :thumbup:

Sad je vrhunac dana,odlucih se da promenim kais na `mortimi` i gle cuda iz prve sam sve uspeo :dance3:IMG_2379.jpgIMG_2380.jpg

Last edited by a moderator:
Hvala,posto sam vec imao prilike da ga nosim nije veliki problem,ali su zato svi ostali u rebusu,kada pogledaju sat :D

Cestitam na prinovi! :)

Verujem da bi mi trebalo dosta vremena da se naviknem, i da bih često prevideo da je 24h prikaz vremena! :)

Marko čestitke na Raketi. Postoje satovi bez kojih kolekcija rusko-sovjetskih satova nije kompletna a ovakva Raketa je upravo jedan od tih satova. Još jednom čestitke i u zdravlju te služio-la.

Back