martin71 - Kolekcija M

Re: Kolekcija M

odlican sat. cestitke, ja nisam bio strpljiv da cekam 42 pa sam uzeo 46, ali se nekajem odlican sat, razmisli da uzmes metalnu narukvicu koja je fantasticna. pozdrav

Pozdrav Ivane,
Da, svakako stoji metalna narukvica na spisku, ali bih da nadjem dobru a da nije Breitling, njihove su jako skupe.
Cuo sam da ima izuzetno kvalitetnih mesh metalnih narukvica koje imaju jako dobru cenu. Nisam jos istrazivao.
46 je veliki i mnogo mu bolje stoji crni cifer za tu velicinu.
Izuzetan sat, ja sam mnogo zadovoljan ...

Da, svakako stoji metalna narukvica na spisku, ali bih da nadjem dobru a da nije Breitling, njihove su jako skupe.
Cuo sam da ima izuzetno kvalitetnih mesh metalnih narukvica koje imaju jako dobru cenu.

Zavisi koliko si spreman novaca da odvojiš na narukvicu ali u suštini, kupovinom neke od neoriginalnih narukvica verujem da možeš da uštediš poprilično novaca a da ipak dobiješ kvalitetan proizvod.

Recimo, ebay prodavac "wjean28" ima narukvice jako dobrog kvaliteta i to po ceni od 70 dolara. Verujem da su kvalitetnije ali se postavlja i pitanje da li opravdavaju toliku razliku u ceni ali bez obzira na to, možeš da baciš pogled i na sajt proizvođača Stowa gde po ceni od sto i kusur evra možeš da naručiš njihovu mesh narukvicu. Baci pogled i na Staib koji snadbeva mnoge nemačke proizvođače satova sa mesh narukvicama.

Zmaju,
Hvala za info!
Pitao sam ovde kod nas koliko je Breitling narukvica i ljubazna devojka mi je dala cenu od 86.000 din :)))
Negde sam nabasao na netu da je redovna cena oko 500 e.
Verujem da proizvodjaci koje si mi ti preporucio nemaju bas toliko losiji proizvod kolika je razlika u ceni.

Pa Staib proizvodi narukvice za Nemački UTS čiji satovi dostižu cene od nekoliko hiljada evra a retko gde ćeš naleteti na neku zamerku ili lošu reč kada se radi o ovim satovima. Mislim da i Stowa uzima od Staib-a narukvice a kvalitet ovog proizvođača je već poznat.

Wjean28 (ebay id) ima odlične preporuke i njegovi proizvodi su uglavnom na dobrom glasu. Verujem da kvalitet narukvica nije na nivou onih koje nose Breitling potpis ali za ~50 evra se dobija i više nego dobar proizvod a ušteda od nekoliko stotina evra nije zanemarljiva. :)

Obecao sam i evo ...

EKIPA :)

Attachments

• IMG_2062.jpg
    IMG_2062.jpg
    276 KB · Views: 251
  • IMG_2064.jpg
    IMG_2064.jpg
    166.4 KB · Views: 166

I evo, stigla narukvica od Puga.
Ispostavilo se da je ovo dobitna kombinacija kombinacija !

Attachments

• _DSC2523.jpg
    _DSC2523.jpg
    114.3 KB · Views: 151
  • _DSC2525.jpg
    _DSC2525.jpg
    56.9 KB · Views: 152
  • _DSC2528.jpg
    _DSC2528.jpg
    56.4 KB · Views: 169

Zavisi koliko si spreman novaca da odvojiš na narukvicu ali u suštini, kupovinom neke od neoriginalnih narukvica verujem da možeš da uštediš poprilično novaca a da ipak dobiješ kvalitetan proizvod.

Recimo, ebay prodavac "wjean28" ima narukvice jako dobrog kvaliteta i to po ceni od 70 dolara. Verujem da su kvalitetnije ali se postavlja i pitanje da li opravdavaju toliku razliku u ceni ali bez obzira na to, možeš da baciš pogled i na sajt proizvođača Stowa gde po ceni od sto i kusur evra možeš da naručiš njihovu mesh narukvicu. Baci pogled i na Staib koji snadbeva mnoge nemačke proizvođače satova sa mesh narukvicama.

Da li postoji mozda negde kod nas da se nabavi kvalitetna mesh narukvica ?
Malo mi je dosadilo da vijam preko neta, pa placanje preko banke, pa isporuka kod drugara u eu ...

Thanks Biker01

Evo jos koja slicka :)

Attachments

• DSC_0220.jpeg
    DSC_0220.jpeg
    229.8 KB · Views: 138
  • DSC_0221.jpeg
    DSC_0221.jpeg
    79.1 KB · Views: 146
Back