Milan Zmaj - moji satovi

Bravo Zmaju. Stvarno lep sat. Pregledan, jednostavan, odlično osvetljenje, mmmmm plavo osvetljenje .... U zdravlju ga nosio.

za zmaja i njegove satove:adore::adore:,a stajnhart :man_in_love::drool: ,moj omiljeni brend,necu nista da komentarisem samo rec eeeeeeeeeeeksssssssssssstrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Prelijep je:man_in_love:...........malo je zadnja slika pokvarila dojam ali ništa nije savršeno!!!:flapper:
Kako bih volio da ga ima sa kvarcom...........ETA 955.112 bi bila dovoljna for me!

Cestitao sam ti javno na Fb-u,ali ajde i ovde. :)
U zdravlju da ga nosis!O ukusima se ne raspravlja,ali tvoj ukus za satove je zaista sa stilom.

Ha ha pazi kad sam krenuo da gledam koja je to slika koju sam uslikao a da je ispao los... mangupe

Hvala Zenith,vidis Hadzi nesto... :)

Napokon Kelek,sa zadovoljstvom mogu da kazem da je doktor odrado doktorski ovaj sat,sa puno paznje i najvaznije KVALITETA.
U svakom pogledu na svaku je sitnicu koja je mogla a cak sta vise i ono sto sam mislio da nece moci odradio.
Hvala Iggy doktore...

DSCN7197.jpg

DSCN7194.jpg

DSCN7193.jpg

DSCN7192.jpg

DSCN7191.jpg

DSCN7193.jpg

DSCN7196.jpg

DSCN7198.jpg

DSCN7200.jpg

DSCN7202.jpg

IMG_3740.jpg

a kakav je bio...ova slika i ne oslikava bas lose stanje...bez drukera,bez okretanja basela....
Hvala Igore

Ovo se granici sa umetnoscu.Nemam reci za dalje price .Milance nosi ga u zdravlju ,a Igore,tek vidim ciju sam ruku stisnuo na Slaviji....pozlatila ti se.:adore: :congrats:

Zmaju, dr Iggy, ne znam kome pre da cestitam, ovo je stvarno fenomenalno odradjeno!!! :)
Iggy, uzivaj u lovorikama, a ti Zmaju u ovom malom remek-delu!

Back