MMario Well-known member Jun 11, 2016 #141 ..pa kada se fotkano u mraku pa AR odradio svoje na izvor svetla.....
skydrummer New member Jun 11, 2016 #142 Ne znam, ne razumem se. Popravljaj, to mora bolje, ti bar imaš aparaturu ili ja donosim onu moju peglu.
Ne znam, ne razumem se. Popravljaj, to mora bolje, ti bar imaš aparaturu ili ja donosim onu moju peglu.
milan zmaj New member Aug 28, 2016 #150 MMario said: ..evo prava boja View attachment 123976 Click to expand... Odlican Braja...pravi Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
MMario said: ..evo prava boja View attachment 123976 Click to expand... Odlican Braja...pravi Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
ckvrlj New member Aug 28, 2016 #151 MMario, ne znam dal su bolji satovi ili fotke. Pravo je zadovoljstvo pogledati tvoju kolekciju. Bravo i za jedno i za drugo.
MMario, ne znam dal su bolji satovi ili fotke. Pravo je zadovoljstvo pogledati tvoju kolekciju. Bravo i za jedno i za drugo.
R Ralesd New member Aug 28, 2016 #152 Bolje su kolega fotke ovo drugo i nije nesto :lol::flapper::lol::lol::flapper:
MMario Well-known member Oct 16, 2016 #153 ..Omega Seamaster Profesional 300 (rare) Last edited by a moderator: Oct 16, 2016
bt321 New member Oct 16, 2016 #154 Saka cas za ovu omegu jel moze jedna nocna i sa zguza fotka:thumbsup:
arch_m New member Oct 17, 2016 #156 E, al' je lijepa ova Omega, sunce joj *ebem, bas da covjek blene u nju i ne trepce! :congrats: Je li ovo ona sto si mi obecao pokloniti? :flapper:
E, al' je lijepa ova Omega, sunce joj *ebem, bas da covjek blene u nju i ne trepce! :congrats: Je li ovo ona sto si mi obecao pokloniti? :flapper:
MMario Well-known member Oct 17, 2016 #157 ..kolega....jeste bas je cece...dosta retka SMP....insert bezela od belog zlata, a i cifer nije printan kao kod ostalih SMP...nego znak i natpis Omega te satni markeri uokvireni.... a za poklon??.......ma sam si si odgovorio prvim smajlijem
..kolega....jeste bas je cece...dosta retka SMP....insert bezela od belog zlata, a i cifer nije printan kao kod ostalih SMP...nego znak i natpis Omega te satni markeri uokvireni.... a za poklon??.......ma sam si si odgovorio prvim smajlijem
arch_m New member Oct 17, 2016 #158 Nemoj tako, Mario, ja vec razglasio okolo da imam taj sat... :lol: Valjda sad smisljati vadionu... Nista - ukrali mi ga cigani na bazenu... to uvijek pali. :lol:
Nemoj tako, Mario, ja vec razglasio okolo da imam taj sat... :lol: Valjda sad smisljati vadionu... Nista - ukrali mi ga cigani na bazenu... to uvijek pali. :lol: