MMario Well-known member Oct 23, 2015 #81 Certina, vintage sat interesantnog oblika kucista i sa inhouse mehanizmom
arch_m New member Oct 23, 2015 #82 Fantasticno!!!! :congrats::congrats: Znamo li godinu? Izgleda bogovski.
Larosa New member Oct 25, 2015 #86 Jedan od retkih preglednih Breitlinga, bravo Mario :congrats:good choice.
RUS Moderator Nov 16, 2015 #89 Odlicne fotke Mario. :thumbup: Cekamo jos i one jesenje fotke braje...
veberz New member Nov 16, 2015 #91 Stvarno ume da fotografiše svaka mu čast! Samo, kako ga nije sramota. Čuči međ' decom u parku i skuplja kestenje ...
Stvarno ume da fotografiše svaka mu čast! Samo, kako ga nije sramota. Čuči međ' decom u parku i skuplja kestenje ...
skydrummer New member Nov 16, 2015 #92 veberz said: Samo, kako ga nije sramota. Čuči međ' decom u parku i skuplja kestenje ... Click to expand... :lol::lol::lol: I ja sam hteo nešto slično da prokomentarišem ali ajde...
veberz said: Samo, kako ga nije sramota. Čuči međ' decom u parku i skuplja kestenje ... Click to expand... :lol::lol::lol: I ja sam hteo nešto slično da prokomentarišem ali ajde...
MMario Well-known member Nov 16, 2015 #94 Ma jok...to ja sa decicom u parku a tko cuva decicu nego majke....... uspostavim kontakt preko decice....i jos dobre fotke, pa pitam majke da li valjaju....mora skroz blizu da mi pridje da pogleda fotoaparat....
Ma jok...to ja sa decicom u parku a tko cuva decicu nego majke....... uspostavim kontakt preko decice....i jos dobre fotke, pa pitam majke da li valjaju....mora skroz blizu da mi pridje da pogleda fotoaparat....
veberz New member Nov 16, 2015 #95 Mogao sam misliti ... jel imaš i frulu? Nego ozbiljno. To si slikao u stanu? Ne na otvorenom.
MMario Well-known member Nov 16, 2015 #96 ^Ih, bas tebi cu da kazem....:flapper: Nego evo jos malo da parite oci vas dvojica "zlocestih" Last edited: Nov 16, 2015
skydrummer New member Nov 16, 2015 #97 Nazire se stolnjak-kući si fotkao. Daješ fotke na kašičicu. Ko zna koje si još satove fotkao.
veberz New member Nov 16, 2015 #99 Hebomater ja ovako lepu sliku amfibije još nisam video ... A što narukvicu nisi baci druže Mario? Ipak se slažeš da čini celinu sa satom?
Hebomater ja ovako lepu sliku amfibije još nisam video ... A što narukvicu nisi baci druže Mario? Ipak se slažeš da čini celinu sa satom?