Modifikovane Amfibije

@MMrio E moj druze, sto nisi ovo sugerisao pre 30 godina. Da mi svaka da, kada sam onako gladan bio ... Meni sada vise pravo da ti kazem nije do svake. Imam svoju ustaljenu :D
Mario buraz, slozicu ti ja jedinstvenu, samo ti meni napisi prohtjeve :) Svaki moj sat je inace unikatan!
Sto se ljetenja tice, ja sam onomad manje ljetio, nego sam lansirao ono sto ljeti.

@MMrio E moj druze, sto nisi ovo sugerisao pre 30 godina. Da mi svaka da, kada sam onako gladan bio ... Meni sada vise pravo da ti kazem nije do svake. Imam svoju ustaljenu :D
Mario buraz, slozicu ti ja jedinstvenu, samo ti meni napisi prohtjeve :) Svaki moj sat je inace unikatan!
Sto se ljetenja tice, ja sam onomad manje ljetio, nego sam lansirao ono sto ljeti.

Ma nemoj da nas brukas...znas onu staru....."Kad' se stari panj zapali...", ne ugasi ga ni kanader! :lol:

Moj drug veberz je najveci i najbolji modifikator amfibija...ja prosle godine kupim jednu Amfibiju,ali ne od njega....(zbog toga me obrukala, opisano sve do u detalj u mom jednom ranijem postu) i onda sam si rekao....e nes' Mario....sada kupuj samo od veberza!!!

Last edited by a moderator:
Uvek je zadovoljstvo videti Amfibiju. Videti modifikovanu je još veće zadovoljstvo a videti Veberzove e to je nešto. Svaka čast.

Brisem nepotrebne podatke sa racunara, pa sam naletio na ovu sliku od ranije. Kada sam ispitivao koja kombinacija ce najbolje leci belku.

komb.jpg

pobedile su crne kazaljke i crna korona.
I evo jos jedna koja donekle ima veze sa temom, kada sam uslikao tri plavka

IMG_0818.JPG

Od Meranoma, zajedno sa celim satom. Naime, cak i da nabavis set kazaljki oni ne pasu za Amfibiju klasika. Probao.
Brojcanici se mogu menjati.

Od Meranoma, zajedno sa celim satom. Naime, cak i da nabavis set kazaljki oni ne pasu za Amfibiju klasika. Probao.
Brojcanici se mogu menjati.
Hvala, nego zašto ne pašu? Da li su preširoke ili preuske da se nataknu na zupčanik regularne amfibije? Ako su preuske to se da raširiti...

Vec sam negde napisao, ali ponovicu. Satna ili minutna odgovara. Ona druga ima malu razliku otvora. To se da srediti naravno. Kod sekundare je problem drugaciji. Klasik ima kracu osovinu, njena sekundara ima duzu "cevku" koja naleze na osovinu. Nemas sanse ugraditi SE sekundaru na klasika. A obrnuto je sekundara suvise visoko. Nemam opremu da ovo uslikam, dakle ili mi poveruj ili dodji do mene, dacu ti lupu pa se uveri sam. (e ponesi piva ako krenes :D )
Sigurno postoji nacin da se to sve iskombinira, no ja sam dosao do zakljucka da se to ne isplati. S druge strane, meranom nece prodati kazaljke.
Amfibija Turbina ima iste kazaljke kao SE no ni njih nemas gde kupiti.

Re: ja

UrosGT se neki dan raspitivao da li ima zainteresovanih za grupnu porudžbinu... Ne znam odakle naručuje, i da li je već naručio... Najbolje njega pitaj...

190620153971.jpg 190620153974.jpg 190620153976.jpg 190620153977.jpg Svojerucna modifikacija u cilju radni sat.Doktor za modovanje(cenjeni drug i kolega VEBERZ) kaze da je odlicno uradjeno.Sta vi mislite?

Zagore znam da se nećeš ljutiti pa ću reći da mi se ne sviđa. Taj tip kazaljki ("dress") nije za taj tip brojčanika (vojni). Bilo bi bolje da vratiš Amfibijine kazaljke ili da staviš neke kazaljke koje imaju osvetljenje i taj "vojni" izgled. Mislim na ovako nešto:
sam_2774.jpgtimor_army_watch.jpg

Prsten bi mogao preći finom šmirglom da malo poravnaš riseve. Staklo se lako polira zubnom pastom... dobro, dublji risevi neće otići na taj način ali će biti ublaženi.

Čestitke na želji da modifikuješ Amfibiju i hrabrosti da montiraš kazaljke.

Naravno da nema ljutnje.Jesi u pravu sto se tice kazaljki ali upropastio sam par dobiven od Zoltana,pa jos nekoliko pari od satova rashodovanih pogubio zivce....I onda naletim na ove i one legnu kao budali samar.Ovo je prvi pokusaj mozda ce biti jos nekih..... U svakom slucaju hvala na savetima profo.Pozdrav :thumbsup:

Back