Modifikovane Amfibije

Društvo,

imam pitanje: prodao bi moju black planet ocean scuba dude ministarku (postavljao sam slike ovde) - jesam li na pravom mestu ili kršim neka pravila foruma?

Imam takođe i jedan crveni meranom bezel na prodaju.

Molim iskusne forumaše da me upute na pravo mesto povodom prodaje

hvala i veliki pozdrav,
D

Last edited by a moderator:
Moj skormni doprinos temi

dc0aef9217a9a8cf0c93f2c5676af062.jpg

7ccf3246214e38c205243aa36cc223be.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

IMG_20170814_113105.jpgIMG_20170814_112951.jpgIMG_20170814_113012.jpg

Igrarija sa 100485 (nisam imao pojma da je zamena krunice tako jednostavna :), sa bezelom sam se malo namučio).
Bezel od 670-ice, krunica i leđa od Meranoma... cifer 370 je tu, ali dok nestigne novi bezel i nove kazaljke ostaće u ovom izdanju.

pozdrav svima

Od jutros sam veoma ponosan na sebe :).
Nisam časovničar ali sam ipak uspeo za sat i po da zamenim brojčanik i kazaljke, bez časovničarskog alata.
Ovo mi je bio prvi put. Naravno, zamenio sam i bezel, a i leđa su sa prozorčićem.
IMG_20170817_075727.jpgIMG_20170817_075828.jpg

Beli Vuče, moram priznati da me je fotka nasmejala. Sve što ti treba od alata kada radiš nešto na Amfibiji jeste: glinerica, grickalica za nokte, makaze za papir i makazice za nokte ( ja bih recimo dodao i šestar :D).

Iskrene čestitke na obavljenom poslu.:thumbup:

Beli Vuče, moram priznati da me je fotka nasmejala. Sve što ti treba od alata kada radiš nešto na Amfibiji jeste: glinerica, grickalica za nokte, makaze za papir i makazice za nokte ( ja bih recimo dodao i šestar :D).

Iskrene čestitke na obavljenom poslu.:thumbup:

Hvala na čestitakama :)

Bilo je tu još nekih "alata" koji nisu na slici, kao na primer obična plastična mina od hemijske koja je dobro poslužila za nameštanje kazaljki na osovinu.

Ako se možda pitate šta je ono drveno - to je priručni alat za otvaranje sata :) - letvica sa 2 eksera :)

BeliVuk
Ti si baš sklon komplikovanju .
Hoće čovek i alat za otvaranje sata :angry:
Za sve opisane radove su dovoljne dobre makazice i malo veštine :yes4:

:D

Mislim da nisam postavljao ovaj link.

Fantastična prva poruka a preporučujem da se pređe cela tema. Gotovo sve je na jednom mestu, tako da ne morate češljati internet uzduž i popreko. Dakle, ukoliko vas interesuje modifikovanje Amfibija, ukoliko ništa ne znate o tome, ukoliko imate sasvim solidnog iskustva, ako ne znate šta, gde, kako, od koga itd. preporučujem ovu temu. Mnogo toga je rečeno i u ovoj našoj temi ali je razvučeno na dosta poruka.
http://forums.watchuseek.com/f10/guide-buying-modifying-repairing-vostok-amphibia-3042242.html

Takođe, u ovoj temi možete videti kazaljke i brojčanike koje IgorIV sa Wus-a proizvodi za modifikovanje Amfibija. Treba pogledati celu temu.
Custom dials and hands.
attachment.jpg

Last edited:
Okacio sam u fotografijama satova, a evo red je i ovde na pravom mestu, moja prva izmenjena Amfibija a uskoro stize jos jedna:)IMG_20180513_141115991.jpgIMG_20180513_141052427.jpgIMG_20180513_141152013.jpg

Питање за искусне - које казаљке је најбоље упарити са овим бројчаником 662 (?), мислим на коју боју одабрати:

662 а.jpg

Сребрне, златне или беле?

Неодлучан сам поприлично, па рекох да видим како би искуснији пресекли. Свако мишљење ми је добродошло.

Моја препорука за казаљке: Златна боја. Мада, размисли о боји кућишта. Узникловано кућиште ипак је боља сребрна.

fhfghf.jpgfghfgh.jpg

Г-дин Фавинов са Ибеја ми је сликао моју недоумицу - и ја одабрах тозла. Некако ми сребрне казаљке иду у сивило, и бегам од њих.

Ово сам купио за модификовање:

amfi 1.jpg

Стигло је из Русије са Ибеја, од асап31. За 15 долара. Сат ради, и то тачно. :adore:

КупљенИ: глатки безел, цифер, казаљке, челична круница и онај титанијумски навој за њ:

delovi 02.jpg

Правац код Костића, и за 1300 кинти ето промене:

a3a.jpga6a.jpga22a.jpga19a.jpga13a.jpg

Мислим да је боље да сам узео са Меранома казаљке уместо код Фавинова јер је секундара исто златна па ми лепше делује тј. видљивије.

Све у свему - :dance3::love:

Back