Moji satovi na okupu

Shmizla

Administrator
Staff member
Često fotografišemo satove, ali retko kada ih sve uslikamo odjednom na vizuelno dopadljiv način.
Evo ja sam uspela da fotografišem sve moje satove na okupu, s obzirom da nemam preveliku kolekciju satova...
Sada ste na redu vi, odnosno vaši satovi i zanimljive fotografije...
Veliki pozz svima!

photo 1.JPG photo 3.JPG

photo 4.JPG photo 5.JPG

Hvala, ovo je bilo brzinsko rešenje. Nisam mnogo razmišljala kako da odradim postavku za fotografisanje. Jelte, ni nemam mnogo satova, pa nije bilo zahtevno. Inače, volela bih da se i drugi priključe temi. Mislim da ovde može biti baš lepih fotografija.
Pozz!

Super ideja i odlicne fotke.. Moje te grupne ispadnu koma jer slikam mobitelom sve i onda ne moze fokusirati grupu.. probat cu neku okinut kad bude svjetla i vremena..

Možda je previše zahtevan naslov teme: "Svi moji satovi na okupu". To prevashodno mislim na članove koji imaju veći broj satova. S obzirom na veliki broj takvih situacija, tema je preimenovana u "Moji satovi na okupu".
Veliki pozdrav svim ljubiteljima satova i fotografije! :)

Bravo! Odlicni su, bas kao i sama fotka.

Po nacinu kako si ih rasporedio, nesto me asocira na ...
octopus_with_wristwatches_by_stuartmohr-d332cvx.jpg

Ajd ...Pa uzivaj.

------------------------------
Smizla, vidim da i ti imas budilnik kao moj. ;)
--------------------------------------------
Rus! Izvinite koje je radno vreme vase radnje sa satovima, da li radite i nedeljom? ;)

Pozz

Last edited:
Darko, Darko... :) Baš lepa skupina satova! Ipak to nije malo broj! Svaka čast! :thumbup:

Ove fotografije su nastale pre otprilike dve godine, tako da dosta satova koje imam nisu na ovim fotografijama. Fale neki SKX-ovci, Amfibije, Duro-vci, sovjetske štoperice itd. Dok ne napravim nove fotografije moraće ove poslužiti :).

IMG_8694 ....jpg
IMG_8708 ....jpg
IMG_8727 ....jpg
IMG_8734 ....jpg
IMG_8744 ....jpg

bravo, sky, sjajna kolekcija!
bice da nam se ukusi poklapaju 100%, pa sam mozda previse subjektivan, ali svaki, bas svaki ima "ono nesto" sto ga cini interesantnim i nezamenljivim u kolekciji! verujem da ni ostatak kolekcije nije nista losiji!

Back