Molim za pomoć pri kupovini divera

Blondi se vratio doma :)

Dečki u ovlaštenom Seiko servisu odlično obavili posao.Fino podesili bezel koji se okreće fluidno i precizno bez lufta i klackanja.
Čak između klikova nema puno praznog hoda.
Eto pohvale.

Btw da li se bezeli mogu mjenjati,odn. da li se mogu stavljati bezeli drugih satova ako pašu i da li se to prakticira?

Ne verujem da je neki bezel kompatibilan sa tvojim, to kenindividualno pravljeno, ali možda bi insert mogao da promeniš. Sad pitanje "šta je insert".

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Mogu se menjati, mada ne znam da li će odgovarati neki drugi jer ne znam na koji bezel si bacio oko. Ovaj sat je veoma lep takav kakav jeste i mislim da nema potrebe da ga modifikuješ. Naravno, modifikacija može da izgleda super, ali ako mogu da izrazim svoje mišljenje, mislim da ti sat odlično izgleda i ovakav kakav jeste.

Ma ne,nebih mjenjao jer je i meni prelijep takav kakav je.
Nego gledam malo amfibije kak znaju modati sa drugim bezelima i super im pristaje.

U pravu si, to kod njih zaista može da popravi izgled. Imali smo neke takve na forumu, a mislim da je Sky modovao jednu svoju.

Ova rečenica ti je malo dvosmislena. Nadam se da supruga ne čita forum, inače... :D

Piksi, zar ti baš hoćeš da nam kolega nastrada? Možda je gospođa već uzela oklagiju :lol:

Hahahha sreća po mene pa gospođa ne dijeli isti entuzijazam prema forumima o satovima pa sam siguran :D

@Piksi

Dobra amfibija.Fino modana :congrats::lol:

Ma samo ti pazi da slučajno ne vidi dok prolazi kroz sobu, inače ćeš otvoriti temu pod naslovom Satovi i zavoji, Koji sat nosite u bolnici i slično. :lol:

Pozdrav svima od novog clana. :thank_you2:
Da ne bih otvarao novu temu jer sam u slicnoj dilemi, resih da `problem` izlozim ovde... :D

Odlucio sam da sebe pocastim sa nekim diverom (prvi do sada), i izbor mi je manje vise pao na Certina DS Action Diver. Sad me interesuje jesu li pouzdani i odnos cena/kvalitet? Da li neko mozda ima bolji predlog?

https://bomar.rs/certina-ds-action-c0324101105100

Nećeš pogrešiti ako uzmeš Certinu. Odličan odnos cena/kvalitet. I najbitnije je da se tebi sviđa..

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Back