arch_m Member Oct 19, 2014 #1,430 E'o jedna moja draga pjanska, jutarnja. Zlostavljanje komsiluka. I sire. Evo jos jedna... (... mojim drugarima koji govore ruski, a sjetice se stare verzije, ovo bi se moglo svidjeti) Last edited by a moderator: Oct 19, 2014
E'o jedna moja draga pjanska, jutarnja. Zlostavljanje komsiluka. I sire. Evo jos jedna... (... mojim drugarima koji govore ruski, a sjetice se stare verzije, ovo bi se moglo svidjeti)
MMario Well-known member Oct 21, 2014 #1,431 Malo "vintage" muziciranja Nije dosta.....ima jos Ima josssss Last edited by a moderator: Oct 21, 2014
MMario Well-known member Oct 21, 2014 #1,433 bravo Darko, mozeeeeee evo mojih jossssss Sting i alzirac Cheb Mami Last edited: Oct 21, 2014
MMario Well-known member Oct 21, 2014 #1,435 Auuuuuu Darko al' ih nalazimo veceras :yes4: i zavrsavam s legendom Last edited by a moderator: Oct 21, 2014
arch_m Member Oct 22, 2014 #1,436 Klepa je bog, kako god okrenete... i kao gitara i kao vokal! Ali, on, Jack Bruce i pomahnitali Ginger Baker, e to je bila paklena kombinacija... Evo dvije, meni medju njihovim najdrazim. Umjetnost, 'ebes ga...
Klepa je bog, kako god okrenete... i kao gitara i kao vokal! Ali, on, Jack Bruce i pomahnitali Ginger Baker, e to je bila paklena kombinacija... Evo dvije, meni medju njihovim najdrazim. Umjetnost, 'ebes ga...