Muzika koju volim ili šta slušate sada?

Dobro jutro drugari! Nakon kafane i trijeznjenja, povratak na stare staze... :laugh:

Evo jedna poznatog beogradskog "zlocestog decaka", velikog boema i rodjenog talenta, po nekima jednog od najboljih dzez vokala bivse Yuge.

Inace, ova je pjesma je radjena za predstavu Okupacija, sarajevskog Pozorista mladih, nekada tamo osamdesetih, u vrijeme kada je moj otac bio producent ovog pozorista, pa mi je jos kao klincu ostala u sjecanju.

Stihovi su velikog Laze Kostica, komponovao ju je Enco Lesic, a glasom je pokidao maestro Prele.

Uzivajte.

Last edited:
Frickin' ugalj... Prokletih deset tona... dva dana ubacujem :D Posle ko zna koliko rakije u kombinaciji sa Burn energetskim picem i tursijom, okupah se i slusam Van Gogh :) Boga mi, iz nekog (nepoznatog :lol:) razloga pao mi na pamet i Luke Kelly i pesma:

Evo jedna lagana u pauzi za rucak...

Razmisljao sam da li da stavim ovu Ozzyjevu verziju, ili Panterinu, a onda mi pade na pamet jedan odlicno sklopljen juznjacki "Frankenstein", pa evo malo i Anselmovog glasa.

Re: Muzika koju volim

Znam da je svemir prije svih drugih vidio Первый Московский Часовой Завод, ali, u cast sovjetskog urarstva, i ovog lijepog sata s kojim cu i danas s uzivanjem da se druzim, jedna "leteca".

Re: Muzika koju volim

Dok glodjem ova krila, u "primordijalnom" stilu, loveci ih rukama po tanjiru (i vec sam se sav usvinjio), pa barem nesto sofisticirano... :D

I jedna stara hebrejska, koju je Nina Simone rasturila. Bogovski!

Back