Na kojoj ruci nosite sat?

Mislim da neuporedivo vise ljudi nosi sat na levoj , to je neko ne pisano pravilo.
Pojedini ljudi nose sat na desnoj ,verujem da neki to rade iz mode,neki zato sto im lepse izgleda,a mislim da je jedini pravi razlog zato sto je neko levoruk.Prosto kad vam je sat na onoj ruci kojom pisete mislim da su neuporedivo vece sanse da ga ostetite. To govorim iz licnog iskustva ,levoruk sam,a sat nosim na levoj ruci.

Pa na levoj, em sam tako od malena navikao, em je zgodnije upravo iz razloga koje si naveo.

Pozdrav

Mislim da je veci procenat davojaka koje nose sat na desnoj ruci,nego muskaraca inace kod devojaka cesto nema veza sa sa "dominantnom rukom" odnosno kojom rukom pisete.

Pre 20 i kusur godina sam stavio sat na levu ruku i od tada su moji satovi samo tamo i nigde vise! Na desnoj nema sanse da bih mogao da ga nosim... E da,jednom prilikom sam nosio sat na levoj nozi ali necemo o tome...:sarcastic:

Nosim sat na desnoj, dešnjak sam i nisam ni gej ni žensko, pa eto :p Desna ruka mi je jača i dominantnija, i sat na njoj jednostavno bolje leži, pogotovo ako je veći. Kad nešto radim (ili sviram, pišem... ček' malo, tko danas još piše olovkom?) pred očima mi je, znam da neću negdje zapeti i ne moram dizati lijevu ruku da vidim koliko je sati. Inače, na desnu ruku više pazim (jer sam dešnjak) i jako rijetko ogrebem sat. I naravno, ako nosim jedan od svojih težih satova, bolji je osjećaj kad na desnoj, "akcijskoj" ruci osjetim "težinu" - kao da hodam naokolo naoružan, ili kao da na ruci imam alat, mjerni instrument, sa svrhom i razlogom, a ne nakit, dok je "teret" na lijevoj ruci samo - teret.

Vidiš i meni je desna ruka jača, ali baš iz tog razloga što mi je leva ruka slabija na njoj nosim sat od cca 150g kako bih je ojačao :)

Pozdrav,
V.S.

Na levoj od malena, iz ne znam ni ja kog razloga, iz istog verovatno kao da li navijas za Partizan ili Zvezdu, od malena navijam za Zvezu a ne znam zbog cega je ta odluka tada pala... ;)

Ja sviram harmoniku xD ali ipak sat nosim na levoj , naravno ne nosim ga dok sviram da se ne izguli harmonika i sat.

Probao sam na desnoj da nosim ali nikako se ne mogu navici valjda je leva ojacala s godinama xD nekako smeta na desnoj.

PS.

ovo za gej+ sat na desnoj ruci prvi put sad cujem ali verujte mi umirem od smeha hehe ne kontam kakve veze to ima xD

Pa zavisi koliko satova nosim u odredjenom trenutku, :) ali prednost ima leva ruka. Nekako se i satovi prave uglavnom za tu ruku.

Ja stvarno ne mogu zamisliti da sat nosim na desnoj ruci. Stvarno čudno da tolika razlika postoji izmedju dvije ruke na jednom tijelu

Preneko vece gledah film sa onim sto ima odnos sa onom starojim glupicom demy mur kako se vec pise i svi likovi iz filma nose satove na desnoj ruci..moda nova da znam :) ili opet ne razumem...

Preneko vece gledah film sa onim sto ima odnos sa onom starojim glupicom demy mur kako se vec pise i svi likovi iz filma nose satove na desnoj ruci..moda nova da znam :) ili opet ne razumem...

Možda je filmska traka ušnirana u projektor sa naličja? ;)

Znaš,ono što je levo bude desno...

Back