Shmizla Administrator Staff member Aug 7, 2014 #143 Pusti fotografisanje, pazi da sat ne spadne sa drveta.
tolarbo New member Aug 7, 2014 #144 Racunam Rolex je to, a i velika je trava u vocnjaku od silnih kisa
MMario Well-known member Aug 7, 2014 #145 tolarbo said: Racunam Rolex je to, a i velika je trava u vocnjaku od silnih kisa Click to expand... ma nebi Roli nista bilo
tolarbo said: Racunam Rolex je to, a i velika je trava u vocnjaku od silnih kisa Click to expand... ma nebi Roli nista bilo
S Skijeti New member Aug 29, 2014 #152 Moj prvi post, izvinjavam se na losijem kvalitetu slika , slikano je sa telefona: 1. slika pre nevremena 2.Nevreme pred vratima 3.Baro-trend nakon kise: Uglavnom, stigao sam na vreme da se sklonim
Moj prvi post, izvinjavam se na losijem kvalitetu slika , slikano je sa telefona: 1. slika pre nevremena 2.Nevreme pred vratima 3.Baro-trend nakon kise: Uglavnom, stigao sam na vreme da se sklonim
milan zmaj New member Aug 29, 2014 #153 Da ovekovecim i ovog "rusa" <br /> <br /> <br/> Hmm"rus" moj naziv
tolarbo New member Aug 29, 2014 #154 Mico ti si prvi krenuo u ovu "odiseju", mi te samo pratimo i citiramo Mada mnogo ti koketiras i sa "Rusima" i sa "Svajcarcima"! Last edited: Aug 29, 2014
Mico ti si prvi krenuo u ovu "odiseju", mi te samo pratimo i citiramo Mada mnogo ti koketiras i sa "Rusima" i sa "Svajcarcima"!
HADzI DALIBOR New member Aug 31, 2014 #158 Puno mi se više sviđaju ovi markeri na auto modelu nego brojevi na kvarc Colt-u.
MMario Well-known member Aug 31, 2014 #159 Da, HADzI, deluje asketski a opet jednostavno-profinjeno-elegantno