tolarbo New member Aug 15, 2015 #203 Uh ne zna se koji je lepsi od kog.. Da i ja dodam jos koju fotku. Malo taj retro izgled:
BANDIDO New member Aug 16, 2015 #205 Auto je rekao bih vrijedniji od svih satova na portalu.Bravo ipak moji su drugovi biseri rasuti...Pozzz
Auto je rekao bih vrijedniji od svih satova na portalu.Bravo ipak moji su drugovi biseri rasuti...Pozzz
veberz New member Nov 17, 2015 #209 ^ Slobodno meti tu fotke Strele. Takav kontrast, takva jasnoća ...
Misic M. New member Nov 18, 2015 #212 bokanegra said: Predivne fotke predivnog sata!!! svaka cast :congrats: Click to expand... Hvala, ako si mislio na moje fotografije. A hvala i ostalim članovima i svima vama koji se trudite da ulepšate ovaj portal. Pozdrav za sve. PS. Tolalrbo, Skydrummer, svaka čast za fotografije.
bokanegra said: Predivne fotke predivnog sata!!! svaka cast :congrats: Click to expand... Hvala, ako si mislio na moje fotografije. A hvala i ostalim članovima i svima vama koji se trudite da ulepšate ovaj portal. Pozdrav za sve. PS. Tolalrbo, Skydrummer, svaka čast za fotografije.
skydrummer New member Nov 18, 2015 #213 veberz said: ^ Slobodno meti tu fotke Strele. Takav kontrast, takva jasnoća ... Click to expand... Sa zadovoljstvom, mada ovakav sat zaslužuje bolje fotke. Za kusur još koja fotka :
veberz said: ^ Slobodno meti tu fotke Strele. Takav kontrast, takva jasnoća ... Click to expand... Sa zadovoljstvom, mada ovakav sat zaslužuje bolje fotke. Za kusur još koja fotka :
MMario Well-known member Nov 18, 2015 #214 Dobre su fotke, ne zajeb....., ali ako bas hoces ponesi ga jednom da ga u mom "parkicu" pofotkamo...