Najlepši sat na forumu

S obzirom na to da jedan takav krasi moj desktop, moj glas je morao da ode Walterovom Bullhead-u...:adore:

Pripišite ovo mojoj aktuelnoj fascinaciji Bell-maticima, ali mislio sam da nije fer da ovaj sat ne bude nominovan...

Dragonov Seiko Bell-matic 4006-7002

Seiko_Bell-Matic_4006-7002_01.jpg

Uz napomenu da lepih primeraka Bell-matica ima i u kolekcijama drugih članova (Jole, Sima, Walter), Dragonov nominujem zbog prikaza procesa restauracije...

Moramo i Vladin sat da ubacimo

Damasko da 47 black

damasko_da47b-M.jpg

@ nikle, oba sata su vec postavljena, pa mozes da glasas za njih tako sto ces 'lajkovati' te postove! :)

@tolarbov post sa Nikleovim Heuerom je obrisan jer je taj sat vec postavio @Don Krstic OVDE, pa sve vas koji ste lajkovali obrisan post, molim da dodate novi 'lajk' kod Don Krstica. :)

Takodje, sve vas molim da ubuduce, pre nego sto postujete svoje favorite, pogledate da li je taj sat vec prikazan u temi!

Last edited:
Tolarbo možeš da okačiš slike onog tvog Seika što si nosio kad smo bili na piću, meni mnogo lep sat, pa će neko od nas da ga postavi...:D

Tolarbo možeš da okačiš slike onog tvog Seika što si nosio kad smo bili na piću, meni mnogo lep sat, pa će neko od nas da ga postavi...:D

Necu vise nista da kacim kad mi Sima brise postove ;) Salim se, nisam obratio paznju da je Nikle-ov Heuer vec postavljen. Sory.
A onaj Seiko je trenutno kod Patek-a, cim mi ga vrati postavicu slike. Mada se spremam i jos neke slike da postavim ;)

Da, baš predivan sat...problem je sa ovom temom što mi je čas najlepši jedan pa drugi, pa treći, a fora je što su to uglavnom prelepi i vrhunski satovi tako da nema greške.

Roamer-1-IMG_0552-small.jpgroamer-2-IMG_0547-small.jpg

Naš drugar Sima Hrabri se ponovo kvalifikovao za učešće u temi.

Bravo, druže moj, i neka je ovakvih lepotana još mnogo :congrats:

Ovu temu bi trebalo podići iz mrtvih.
Lepa tema, a stalno se diže iz mrtvih, da ne kažem povampiruje :D.
Novi favorit, posle onolikog broja lajkova i komentara je tolarbova omega.
(sliku sam rotirala za 90 stepeni, da Vladan_P može da ustane, da ne leži na boku i gleda :P)

photo-24.jpg

Attachments

• photo-24.JPG
    photo-24.JPG
    107.3 KB · Views: 247
omega-1-IMG_0615-obr.jpg

Ima ovde više članova koji konkurišu samom sebi. Opet jedan lep primerak iz Simine kolekcije :congrats:

Back