Najlepši sat na forumu

S obzirom na to da jedan takav krasi moj desktop, moj glas je morao da ode Walterovom Bullhead-u...:adore:

Pripišite ovo mojoj aktuelnoj fascinaciji Bell-maticima, ali mislio sam da nije fer da ovaj sat ne bude nominovan...

Dragonov Seiko Bell-matic 4006-7002

Seiko_Bell-Matic_4006-7002_01.jpg

Uz napomenu da lepih primeraka Bell-matica ima i u kolekcijama drugih članova (Jole, Sima, Walter), Dragonov nominujem zbog prikaza procesa restauracije...

Moramo i Vladin sat da ubacimo

Damasko da 47 black

damasko_da47b-M.jpg

I Milanov Chopard,koji privremeno nije kod njega ali nema veze
Ovaj beli cifer je prelep.

chopard-mille-miglia-gmt-chronograph-mens-watch-16-8992-3.jpg

@ nikle, oba sata su vec postavljena, pa mozes da glasas za njih tako sto ces 'lajkovati' te postove! :)

@tolarbov post sa Nikleovim Heuerom je obrisan jer je taj sat vec postavio @Don Krstic OVDE, pa sve vas koji ste lajkovali obrisan post, molim da dodate novi 'lajk' kod Don Krstica. :)

Takodje, sve vas molim da ubuduce, pre nego sto postujete svoje favorite, pogledate da li je taj sat vec prikazan u temi!

Last edited:
Tolarbo možeš da okačiš slike onog tvog Seika što si nosio kad smo bili na piću, meni mnogo lep sat, pa će neko od nas da ga postavi...:D

Zaboravili smo i Vladanov Temption CG103:

Attachments

• Temption CG103.jpg
    Temption CG103.jpg
    190.3 KB · Views: 276
Sto se mene tice bez premca..top gun 1.jpg
:man_in_love:,Markova letelica.....

moram primjetiti da ste dosta izjednačenih ukusa glede satova.

niste mi baš maštoviti :)

Po mom` misljenju,bez premca... Joletov bull head

picture.jpg

Tolarbo možeš da okačiš slike onog tvog Seika što si nosio kad smo bili na piću, meni mnogo lep sat, pa će neko od nas da ga postavi...:D

Necu vise nista da kacim kad mi Sima brise postove ;) Salim se, nisam obratio paznju da je Nikle-ov Heuer vec postavljen. Sory.
A onaj Seiko je trenutno kod Patek-a, cim mi ga vrati postavicu slike. Mada se spremam i jos neke slike da postavim ;)

Modelatori dokle traje glasanje? :D

Sta dobija pobednik,zastitu od ban-a ili nesto drugo? :)

Ovu temu bi trebalo podići iz mrtvih. Moj predlog je Walterov longines:

SAM_0165.jpg

Da, baš predivan sat...problem je sa ovom temom što mi je čas najlepši jedan pa drugi, pa treći, a fora je što su to uglavnom prelepi i vrhunski satovi tako da nema greške.

Roamer-1-IMG_0552-small.jpgroamer-2-IMG_0547-small.jpg

Naš drugar Sima Hrabri se ponovo kvalifikovao za učešće u temi.

Bravo, druže moj, i neka je ovakvih lepotana još mnogo :congrats:

Auuuu:congrats:Zenith je baš lep...Koliko košta ako nije tajna ?

Ovu temu bi trebalo podići iz mrtvih.
Lepa tema, a stalno se diže iz mrtvih, da ne kažem povampiruje :D.
Novi favorit, posle onolikog broja lajkova i komentara je tolarbova omega.
(sliku sam rotirala za 90 stepeni, da Vladan_P može da ustane, da ne leži na boku i gleda :P)

photo-24.jpg

Attachments

• photo-24.JPG
    photo-24.JPG
    107.3 KB · Views: 254
SAM_5578-1.jpg

Još jedan član koji konkuriše samom sebi - Walter i njegov darwil.

omega-1-IMG_0615-obr.jpg

Ima ovde više članova koji konkurišu samom sebi. Opet jedan lep primerak iz Simine kolekcije :congrats:

Back