Najlepši sat na forumu

''Dugo'' već kod mene nije bilo noviteta ,a znam da ih ustreptalo isčekujete :D,pa reko ajd' da vas malo obradujem.
POLJOT sa znamenitim P 3133 !
Tachymeter skala krasi ivicu beloga cifera sa zlatnim markerima i crno-zlatnim rimskim brojevima.Hronografi su oivičeni ''zlatnim'' metalom.
Celokupna slika (meni)deluje dopadljivo i ima mi neki retro-šmek.To,verovatno,zbog rimskih brojeva koje ja volim i asociraju me na džepne satove.
Zamerke mi se svode na korišćenje engleskog jezika u natpisima.
Slike su zaista urađene na brzinu,telefonom,tek da ovo hvalisanje ne prođe bez njih.:) Kaiš će biti promenjen.

View attachment 18478

View attachment 18477

View attachment 18476

You, Vladan Stevanovic, Djordje
tolarbo, popovac 76, milan zmaj, vladas, jagos, sima hrabri, Walter, Mister No, jagodanbg, RaleT, banja, Neša, bt321, nele, igor bg, vlajo, skydrummer, nikola.beograd, bajker71, bajker01, lemi, backarelli like this.

25 like-ova. Ja nisam video ni jedan da ima vise :)

He , vidiš , to mi nije zapalo za oko ! Medjutim, provalio sam da ima nešto magično u celoj VladanP kolekciji.... vrlo često sebe uhvatim kako blejim u njegovoj galeriji jer , nekako, prijatno za listanje i čitanje...:yes4:

22654d1334235251-slike-ruskih-satova-sdc12146.jpg

Sledeći kandidat je šturmanski 3133, vlasnik BT321.

Do sada sam neopravdano zapostavljao satove nešeg drugara Zmaja. Evo jedne omegice kojom ispravljam tu grešku:

IMAG0945.jpg

Eh, druže moj, nisam ni mislio da se ovde takmičimo. Svako od nas ima nekakav ukus, ljubav prema ovom i onom satu ili brendu, pa kada je tako, možemo i da izmenimo propozicije takmičenja - pobediće svako ko bude učestvovao. Samo nek se mi lepo družimo i da uživamo u svojim satićima.

Od ovog komada mi se jeza kroz celo telo prožima...znoj.gif

Vlasnik : Milan Zmaj

a2iz8.jpg

1zpjk9h.jpg

Attachments

• 001-6.jpg
    001-6.jpg
    156.2 KB · Views: 102
Back