Ne znam kako dalje..

Ne izgleda loše, ali tražim nešto deblije i većeg prećnika. Onaj SKZ247 mi nekako najviše odgovara po fotografijama, ali me brine plastika na stranicama..i nigde da ga vidim uživo. Sledi mu SS Ecozilla (možda i titanijum verzija, ali jih nema baš puno u ponudi), a danas sam pronašao i jedan zanimljiv Seiko 5 sports-SKZ317, a ima ga u par verzijama. A postoji problem-internetni dućan koji ga ima, ne šalje u EU, a ne znam zašto:(

Tiho, odakle ti to da se Spork više ne proizvodi? :confused:

@therion

Ne brini, mislim da ćeš Artego relativno lako prodati ako ti se ne bude dopao jer je rađen u maloj seriji a kada se rasproda u potpunosti, postaće popularan.

Između Sectora i Seika, odlučio bih se uvek za Seiko pogotovo što kvalitet Sector satova više nije ni približan onom iz devedesetih godina prošlog veka. Danas je Sector daleko lošija marka nego što je bio a modeli ni malo nisu privlačni kao što su nekada bili.

Možda nije loše da ponovo razmisliš o Citizen EcoZilla i Seiko Frankenmonster satovima? Meni se takođe ne dopada plastika na frankenmonster-u ali verujem da to nije tako loše urađeno kao što deluje na fotografijama a sa druge strane, ako za EcoZillu dokupiš suppa adaptere sat postaje još veći i dobijaš mogućnost da kombinuješ različite narukvice i kaiševe na ovom satu.

eco1.jpg

n8img342.jpg

p1050912t.jpg

Moj savet bi i dalje bio, Seiko BFK ili Spork. :thumbup:

:drool::adore: Ecozilla na suppa adapteru!! Jao mene!! A što je to suppa adapter? Gde se to nabavi?? Evo, to je to, nema dalje, Ecozilla!! Ali jedno pitanje-zašto Freddy iz 21 jewels šalje bez kutije? Da nisu to neke R....IKE? Ima netko iskustva s njim?

off topic

Znao sam da si info pokupio sa WUS-a. :) Nije prekinuta proizvodnja tog modela, još uvek se proizvodi.

on topic

Suppa adapteri se kupuju posebno, napravljeni su od strane entuzijasta koji su želeli da imaju mogućnost da EcoZillu/AutoZillu nose na različitim narukvicama i kaiševima a ne samo na fabričkim koje Citizen isporučuje.
Možeš da ih pogledaš i naručiš na OVOM linku a evo kako izgledaju ti adapteri montirani na AutoZilla modelu.

Mislim da sa ovim adapterima EcoZilla i AutoZilla dobijaju jedan sasvim nov, daleko bolji izgled. :)

Freddy prodaje isključivo originalne satove, ne radi sa kopijama. Kutiju možeš da dobiješ ako doplatiš 7-10 dolara što je pretpostavljam i glavni razlog prodaje satova bez kutija, dodatni profit.
Prodavac je skroz OK :top:, slobodno naruči od njega.

Last edited:
Pogledaj malo modele firme BENARUS Nemacka mla manofaktura,jako cenjeni medju roniocima,japanki mehanizmi!
Cini mi se iz tvojih prepiski da ti mozda odgovara njihov dizajn!?

L.P.

Hvala ti puno na svemu, to su zaista korisne informacije!:thumbup: WUS-a uopšte više i ne pogledam:D Mislim, da je donešena odluka-saćekam na Mastercard in prvi tren kad ga dobijem narućim Ecozillu kod Freddyja:)

Pogledaj malo modele firme BENARUS Nemacka mla manofaktura,jako cenjeni medju roniocima,japanki mehanizmi!
Cini mi se iz tvojih prepiski da ti mozda odgovara njihov dizajn!?

L.P.

Tražim nešto jeftinije, da ne brinem konstantno, da se satu nešto neugodno desi. Alfa i Omega je već Omega Ploprof;), sad ću uzet nešto do 500 eura, kako izgleda Ecozillu. Ali ti Benarus Megalodon izgledaju monstrumski:drool: Ali nema brige, već su svi rezervirani..

E pa, ako smo pronašli pravo rešenje onda ostaje samo da sačekamo još da stigne pa da nas obraduješ sa mnogo fotografija novog sata. :)

Ti si tamo prijatelju,sto mi kazemo "na izvoru" tu ti je i Austrija a i Svabe! Sad skoro je bio na nekom nemackom forumu Benarus Baracuda mnogo ozbiljan sat,limitirana serija 150 kom. za neverovatnih 500eur!
Probaj malo da istrazujes te forume ima dobre robe a u komsiluku ti je!getthumb.jpg

Pa to se vama u Srbiji doima tako, ali su Švabe slićno daleko kao što i vama:) Austrija ne valja ništa i skupa je nevjerovatno. EU isto tako ne valja ništa, toliko o tome..Imamo samo EU cijene i ništa drugo..
Dragone-hvala na svemu, fotografije stižu odmah kad dobijem sat. A prvo foto mog bivšeg Zodiaca ZMX-02:

Attachments

• IMG_0302.JPG
    IMG_0302.JPG
    84.2 KB · Views: 43
Neki dan sam vidjeo u Leibnitzu, Austrija u izlogu vrlo lep Citizenov sat, ali se nikako nije dalo proćitati referenciju, nego samo cijenu. Radnja je bila zatvorena, tako da nisam mogao pitati. Zadnjih nekoliko dana pretražujem internet ali nikako da ga pronađem. Imam fotografiju, malo lošije kvalitete, jer je napravljena telefonom, i molim vas, da mi netko pomogne, da ustanovim, koji je model u pitanju. Hvala!!

Attachments

• 2011-08-10 17.31.42.jpg
    2011-08-10 17.31.42.jpg
    88.6 KB · Views: 48
Još par fotografija Zodiaca, nadam se, da vam ne smeta:

Attachments

• P1000762-1.jpg
    P1000762-1.jpg
    137.9 KB · Views: 51
  • P1000763-1.jpg
    P1000763-1.jpg
    137.4 KB · Views: 33
  • P1000770-1.jpg
    P1000770-1.jpg
    124.6 KB · Views: 31
  • P1000771-1.jpg
    P1000771-1.jpg
    120.6 KB · Views: 30
  • P1000772-1.jpg
    P1000772-1.jpg
    119.8 KB · Views: 20
Tražim već nekoliko dana Ecozillu i za sad mi se doima najpovoljnije kod Skywatches za 300 USD+free shipping. Da li je to puzdan prodavać? I nekako ne mogu da odlućim između titanium i SS variante. Ne volim teksturu i težinu titaniuma, ali mi ispolirani dijelovi na luneti SS verzije izgledaju nekako jeftino. Joj da Bog da, da to prvo negde vidim uživo..Dobro, da mi nisu dali Mastercard već prvi dan, da imam vremena za razmišljanje o takvim glupostima:D

Da ga samo vidiš uživo..prekrasan, izgleda ko satovi za par hiljada eura! Izrada, dimenzija, narukvica od kaučuka s mirisom vanilije, safirno staklo-i sve to za 400 eura!!

Još jedno kratko pitanje: Prodaje se Ecozilla u Srbiji? Ako da-koliko košta? Kod nas se ne može kupiti, a Austrijanci traže 400 EUR.

Back