nedim__ - moja kolekcija

Evo i nove akvizicije...
Ovaj put me brat pocastio, u pitanju je Raketa, 24 satni mode, model izdat u cast Joachim Schepke-a.

IMAG0096.jpgIMAG0097.jpgIMAG0098.jpgIMAG0099.jpgIMAG0100.jpgIMAG0101.jpgIMAG0102.jpg

A danas stize nova akvizicija...vostok komandirskie iz rusije :) cijena bagatela ako nekome treba posaljem mu linkove za kupovinu...slike obecavam veceras ili sutra...

Znam da sam obecao da cu ranije postovati ali bolje ikad nego nikad...
Vostok Komandirskie, sat o kojem mislim vecina vec sve zna ;)
Najsmijesnije je pakovanje sata, koje mi je u drugom stanu tako da ga postujem neki drugi put, a zasad evo slikica :D

IMAG0104.jpgIMAG0105.jpgIMAG0106.jpgIMAG0107.jpgIMAG0108.jpgIMAG0109.jpgIMAG0110.jpg

Evo i jednog automatika iz kolekcije.
U pitanju je Pilot, marka kreirana od strane gdina Levenberga, kojeg neko prezire neko hvali.
Mehanizam je Citizen Miyota 8215. Solidan sat, dobiven na aukciji tako da sam bio zadovoljan cijenom ;)

Evo i par slika...

IMAG0117.jpgIMAG0112.jpgIMAG0113.jpgIMAG0114.jpgIMAG0115.jpgIMAG0116.jpg

Ma dosta ljudi ima diskutabilno misljenje o njemu, ja sam ovaj pazario kod njega,
za 70 eura, solidan automatik, lijep na oko ;)

stigao je novi komad,taman za vikenda - poljot weekender, 26668. tek stavljen na ruku jos pari fotki postam kasnije

IMAG0124.jpg

Ehhh... nedim , i sam znaš da sam jedan od onih prvih (što se tiče Levenberga ) ... ali moram priznati da sam oduševljen lepotom ovog belog Pilot-a !!! Zajsta lep sat. Uzgred, ne znam kako mi je promakao tvoj "update" kolekcije...:dontknow:

Svaka čast na dopuni, ima šta da se vidi ! :congrats:

Nije me bilo par dana stisle me neke obaveze i rokovi :( a vala i selidba u novi stan :dance3:
Obecavam jos novih slika Weekendera 100% u ovih para dana
a red je i da odgovorim ljudima :D

@ backarelli - ne znam sta da ti kazem za Levenberga, covjek izgleda da ipak zna svoj poso ;), koliko god ga svi osporavali. Ovo je neki njegov brand koji je pokrenuo - Pilot (unutra kucka Miyota)

@
Neša & Shmizla - hvala ;)

Back