nedim__ - moja kolekcija

Nedim, čestitke na lepim satovima :thumbup:, uz želju da se kolekcija proširi.

Evo i nove akvizicije...
Ovaj put me brat pocastio, u pitanju je Raketa, 24 satni mode, model izdat u cast Joachim Schepke-a.

IMAG0096.jpgIMAG0097.jpgIMAG0098.jpgIMAG0099.jpgIMAG0100.jpgIMAG0101.jpgIMAG0102.jpg

Bravo za tebe i batu.
Jedna od lepših 24-satnih Raketa.

A danas stize nova akvizicija...vostok komandirskie iz rusije :) cijena bagatela ako nekome treba posaljem mu linkove za kupovinu...slike obecavam veceras ili sutra...

Posebno mi se dopada ovakav raspored na 24h raketi. Veoma lep sat. Cestitke.

Znam da sam obecao da cu ranije postovati ali bolje ikad nego nikad...
Vostok Komandirskie, sat o kojem mislim vecina vec sve zna ;)
Najsmijesnije je pakovanje sata, koje mi je u drugom stanu tako da ga postujem neki drugi put, a zasad evo slikica :D

IMAG0104.jpgIMAG0105.jpgIMAG0106.jpgIMAG0107.jpgIMAG0108.jpgIMAG0109.jpgIMAG0110.jpg

Evo i jednog automatika iz kolekcije.
U pitanju je Pilot, marka kreirana od strane gdina Levenberga, kojeg neko prezire neko hvali.
Mehanizam je Citizen Miyota 8215. Solidan sat, dobiven na aukciji tako da sam bio zadovoljan cijenom ;)

Evo i par slika...

IMAG0117.jpgIMAG0112.jpgIMAG0113.jpgIMAG0114.jpgIMAG0115.jpgIMAG0116.jpg

neznam za druge,meni se sviđa model :thumbup:

Ma dosta ljudi ima diskutabilno misljenje o njemu, ja sam ovaj pazario kod njega,
za 70 eura, solidan automatik, lijep na oko ;)

stigao je novi komad,taman za vikenda - poljot weekender, 26668. tek stavljen na ruku jos pari fotki postam kasnije

IMAG0124.jpg

Ehhh... nedim , i sam znaš da sam jedan od onih prvih (što se tiče Levenberga ) ... ali moram priznati da sam oduševljen lepotom ovog belog Pilot-a !!! Zajsta lep sat. Uzgred, ne znam kako mi je promakao tvoj "update" kolekcije...:dontknow:

Svaka čast na dopuni, ima šta da se vidi ! :congrats:

Super izgleda, Nedime. Sve čestitke na ovom lepom primerku :beer:

Lep, elegantan!
Čestitke!!! :thumbsup:

Nije me bilo par dana stisle me neke obaveze i rokovi :( a vala i selidba u novi stan :dance3:
Obecavam jos novih slika Weekendera 100% u ovih para dana
a red je i da odgovorim ljudima :D

@ backarelli - ne znam sta da ti kazem za Levenberga, covjek izgleda da ipak zna svoj poso ;), koliko god ga svi osporavali. Ovo je neki njegov brand koji je pokrenuo - Pilot (unutra kucka Miyota)

@
Neša & Shmizla - hvala ;)

Back