I iwc Banned Jan 22, 2011 #1 Danas mi je covek poslao nekoliko fotografija satova. Uglavnom sam sve Seiko modele prepoznao osim ovog. Da li neko zna koji je ovo tacno model? Attachments 2DSC_7203 (Large).JPG 67.7 KB · Views: 199
Danas mi je covek poslao nekoliko fotografija satova. Uglavnom sam sve Seiko modele prepoznao osim ovog. Da li neko zna koji je ovo tacno model?
I iwc Banned Jan 26, 2011 #2 Da li je moguce da niko ne zna koji je ovo model Seika, i vredi li mozda 50e koliko mi trazi covek?
sima hrabri Moderator Jan 26, 2011 #3 neka ti covek napise broj modela sa poledjine, ili sa brojcanika, pa cemo resiti sve dileme.
Don_Krstic New member Jan 26, 2011 #4 U svakom slučaju pošto je kvarcni a polovan je mislim da je 50 eura mnogo, 30 - 35 plafon, to je neko moje razmišljanje, ali ako ti se sviđa nemoj dozvoliti da 1500 dinara stoji na putu ka tvojoj sreći...
U svakom slučaju pošto je kvarcni a polovan je mislim da je 50 eura mnogo, 30 - 35 plafon, to je neko moje razmišljanje, ali ako ti se sviđa nemoj dozvoliti da 1500 dinara stoji na putu ka tvojoj sreći...