Neša-san and his Seiko Ninja Squad, товарищ Неша и его советская/русская сборная команда i ostali satovi

Re: Neša-san and his Seiko Ninja Squad - Tоварищ неша и его советская/русская сборная команда

koliko kosta redovno servisiranje ovakvog mehanizma kod casovnicara ( 7S26 ) ???

Re: Neša-san and his Seiko Ninja Squad - Tоварищ неша и его советская/русская сборная команда

u NS-u 3.500 din.

Нешо, и ја имам 2 питања за тебе око овог ,,крипто-Сеика": 1) да ли су матиране површине пре свега оквир сата (безел) осетљиве на огреботине као нпр. јевтиније матиране сеико петице и 2) да ли су називи дана у датумару традиционално ,,сеиковски" у 2 викенд боје (субота-плава; недеља-црвена) и поред енглеског да ли су називи још на неком језику? Иначе, сат је јако изазован овако са слика - види се да имаш добар њух за однос квалитет/цена!Надам се да га имају у НС у БИГ-у па да га видим и уживо.

hvala Don Alberto :yes4:

nema na čemu !

Bez krunice je 42 ili 43 mm. Lenjir mi je loš pa zato nisam siguran za ovaj jedan milimetar.

Hvala, a dobro si primetio za staklo. Ima i jednu ogrebotinu na kućištu, ali ništa strašno. Potrefila mi se povoljna zamena za neke satove koje sam prodavao, a ove sitnice ću lako srediti.

Čestitke Nešo. Odličan sat.:big_boss:
U zdravlju ga nosio.

Evo i mene opet, a na slici još jedan stari poznanik - japanski ninja na grčkoj maslini:

IMG_0115.jpg

Back