tolarbo New member Jan 8, 2012 #62 Nidzo cestitke, odlicne fotografije i jos lepsi satovi. Moracemo po kutiju uskoro
nikola.beograd Banned Jan 9, 2012 #63 Hvala Miki,morace prvo jedan dobar aparat za jos bolje fotke,a onda i jos jedna kutija,ako bog da puna hronografa tolarbo said: Nidzo cestitke, odlicne fotografije i jos lepsi satovi. Moracemo po kutiju uskoro Click to expand...
Hvala Miki,morace prvo jedan dobar aparat za jos bolje fotke,a onda i jos jedna kutija,ako bog da puna hronografa tolarbo said: Nidzo cestitke, odlicne fotografije i jos lepsi satovi. Moracemo po kutiju uskoro Click to expand...
nikola.beograd Banned Feb 14, 2012 #67 Moj omiljeni sat sa novom i odgovarajucom koznom narukvicom...
bajker01 New member Feb 14, 2012 #68 Sat je fenomenalan!Molim jedan ovakav i za mene.Vraća mi uspomene,pozdrav!
23jewels Well-known member Feb 15, 2012 #69 ^ off, Ukoliko zaista zelis, imam ja jednu takvu. Poklonicu ti... PP
bajker01 New member Feb 15, 2012 #70 Iznenadio si me ponudom.Naravno da želim,...hvala od srca,ne znam šta da kažem....
nikola.beograd Banned Feb 15, 2012 #71 Hvala i meni je sat nekako fenomenalan a sad i ti imas jedan takav zahvaljujuci clanu 23jewels :congrats:
Hvala i meni je sat nekako fenomenalan a sad i ti imas jedan takav zahvaljujuci clanu 23jewels :congrats:
B bajker71 New member Feb 15, 2012 #72 Bajkeru01, tebe je baš nešto krenulo... Da si znao da lajkuješ neku Omegu.
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Feb 19, 2012 #77 Super je, jedino što je gre'ota da stoje dva slobodna mesta
nikola.beograd Banned Feb 21, 2012 #78 Hvala ti,mislim da cu uskoro popuniti i ta dva prazna mesta,ali sta onda,nema mi druge nego da trcim po jos jednu kutiju
Hvala ti,mislim da cu uskoro popuniti i ta dva prazna mesta,ali sta onda,nema mi druge nego da trcim po jos jednu kutiju
fotopetar Well-known member Feb 22, 2012 #80 Lijepo je vidjet kad netko brine o stovima koje su pripadali obitelji.Nije važna njihova vrijednost već sentimentalna koja se ne može mjerit novcem. Lp!
Lijepo je vidjet kad netko brine o stovima koje su pripadali obitelji.Nije važna njihova vrijednost već sentimentalna koja se ne može mjerit novcem. Lp!