nikola.beograd - moji satovi

Status
Not open for further replies.
Danas sam se prijatno iznenadio,kad sam otvorio moj 41 godinu star Seiko stoper i video da nikad nije otvaran i servisiran nego do pre 2 nedelje kada sam ga i kupio. Da li to znaci da se Seiko ne mora servisirati (ili servisirati na jedno 50 godina) a sluzice vas pouzdano i tacno :congrats: :adore:

,P3290003.jpgP3290004.jpgP3290006.jpgP3290007.jpg

To Laneni> Ne bih se slozio. Cemu drzati sat koji se nece nositi? Meni je uvek bio merak kad vidim da je od mene kupio neko nesto sto ce da koristi umesto da forsiram efekat "hrcka".

To Nikola> Duboko u sebi znam da japanci prave daleko izdrzljivije i pouzdanije satove od svajcaraca. ALi kako kod kupovine satova ima svega sem racija, ja i dalje uzimam iskljucivo svajcarce.

Nikola cestitam ti na prelepom satu. Secam se da sam jednom prilikom gledao ovaj sat kod jednog ljubitelja...U zdravlje da ga nosis

Hvala Milane,stvarno je prelep i kao nov je,a nece se nesto zadrzati kod mene jer ga nisam nesto uzeo za prosirivanje kolekcije vec radi dalje prodaje kao i Heuer-a mada bi njega i zadrzao ;)

Uh, omegica je stvarno odlična. :thumbsup:

Ovaj definitivno nosiš na kafenisanje ;)

Gledam tvoju kolekciju s pocetka i mogu da uocim da je jedna od retkih koja po kvalitetu satova ima vrlo ubrzanu,uzlaznu putanju. Fino,fino.

Nije bas tako ubrzano uzlazna putanja kao sto kazes jer ako bolje pogledas samo seiko pepsi je za kolekciju a ova dva skuplja su za dalju prodaju tako da su samo privremeno ovde i putuju dalje a od zarade docice u kolekciju neki skromni seiko automatic chronograph...

Sto kaze nas zmaj, doci ce polako samo, iskreno se nadam sa ces kolekciju popuniti svim satovima koje zelis:thumbup:

Djordje ja ne unosim nikakvu zabunu jer su satovi kod mene i prodajem ih,a zasto ih ne bi ovde okacio pa makar i 10 dana bili kod mene a posle ih prodao jer te satove sam nosio,glancao i tako dalje...

A skroman sam sa zeljama,ozbiljno razmisljam da sakupljam samo seiko hronografe iz 70-ih godina,i naravno ako naidje neki koji mi se drugi sat bas svidi,jer ako budem skupljao od svega pomalo nikad necu nista skupiti komplet...

A skroman sam sa zeljama,ozbiljno razmisljam da sakupljam samo seiko hronografe iz 70-ih godina,i naravno ako naidje neki koji mi se drugi sat bas svidi,jer ako budem skupljao od svega pomalo nikad necu nista skupiti komplet...

Pa lep je to plan, moj problem je sto bi kupio sve satove ne znam koji cu pre:lol:

Ma nema frke Nikola,kapiram ja.Hteo sam samo da dam dobronameran komentar,mada sam ja stvarno mislio i za Heuer i Omegu da su tvoji.Stoga je usledio link ka odgovarajucoj temi,kad sam shvatio da nisu tvoji satovi.
Pozz

Status
Not open for further replies.
Back