Nivada satovi - Kada su mali bili veliki

E kolega Neso, tesko da bi nas dvojica sa profesorskiom standardom zaradili neku Nivadu kod gazdarice Vukice
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]O muškarcima: "Vrede koliko su bogati..."[/FONT]

Eh, kolega, ne znam koja je cena praseće glave u mesari, ali mislim da su kod mene u mesari nešto jeftinije, a i izgledaju lepše od Vukice.

Izgleda da nam se misljenja podudaraju:congrats:1.jpg
Evo da dodam, sto bi Baki rekao, radi "usporedbe"

Last edited:
hehe kakva je mačkica ova Vukica hehe

vidim na fotografijama mercedes CL i to ni manje ni vise nego naravno model 600, sa ekonomskim tablicama, to je bilo nekad fora imati, pre jedno 6-10 godina, posle su ih ukinuli, covek otvori kiosk u hrvatskoj da bi mogao da vozi na ekonomskim tablicama samo hehehe

Prije svega da pohvalim članak! Jako pismeno, koncizno i više nego zanimljivo. Pasionirano skupljam satove vec dugo vremena pa sam tako prije par mjeseci ImageUploadedByTapatalk1423064435.915040.jpg kupio i jednu Nivadu koju sam doveo u pristojno stanje jos tragam za staklom koje je ostećeno.. Mehanizam je ETA i u odlicnom je stanju. Interesuje me da li neko zna više o tome koji je tačno model ovaj sat, možda kad je proizveden i koliko vrijedi..,pošto nisam našao nikakav trag o ovoj seriji sa arapskim brojevima. Hvala unapred!ImageUploadedByTapatalk1423064374.573665.jpg
ImageUploadedByTapatalk1423064397.466598.jpgImageUploadedByTapatalk1423064407.003729.jpg

Hvala za komentar.
Što se sata tiče, ne mogu pomoći. Rekao bih da je ovo Nivada iz ove novije priče o tim satovima.

Back