Nova Godina

Re: Srećna Nova godina

kao sto je napisao vladas, meni 2012. bas i nije bila srecna, i zato svima zelim
puno zdravlja , srece i love u 2013. i da 2013. bude mnogo bolja od 2012.

Sretna nova godina ! ! !

SVIM CLANOVIMA ZELIM SRETNU NOVU GODINU i da u novoj godini imaju puno zdravlja i srece, a naravno puno NOVIH STOVA o kojima ce biti polemike na sajtu medju nama . . .

HRISTOS SE RODI- Srecna Nova godina ili mali bozic i slava sv.Vasilije Ostroski.Sve najbolje vam zeli sumski duh sa sekirom

Srećna nova 2014. Godina

Dragi drugari,

Stara godina je na izmaku, a nastupa nam nova.

Šta bi čovek mogao poželeti ovako divnom društvu u Novoj godini?

Kao prvo - zdravlja, da ste svi zdravi i veseli :cheers:

Kao drugo - sreće, da svi budete zadovoljni i da vam se u životu dešava samo lepo :dancing2:

Kao treće - ljubavi, da vas vole i da vi volite :man_in_love:

Kao četvrto - neka bude mnogo novca, da imate koliko vam treba i mnogo više od toga :top:

Kao peto - neka četvrta stavka donese još mnogo satova :proud:

Konačno - da se na forumu sklopi još više drugarstava i da još dugo budemo zajedno :five:

SREĆNA NOVA GODINA!!!
:beer:

Srecni-praznici-Portal-Svet-Satova.jpg

Portal Svet Satova svima želi
Srećnu novu Godinu i predstojeće praznike!
Puno zdravlja, sreće i uspeha!
SREĆNO!

Srecnu 2014, Vam zelim. Da ste zdravi i srecni, uspesni i veseli...da na polju ove nase bolesti imate sto vise satova ili uzmete Vasu zelju...da krene ova 2014 ta u mirnije vode. Poz zmaj

I samo neka osmeh uvek bude na vasem licu....

lynch2.jpg

Jer osmeh je pored satova, najkrace rastojanje medju ljudima sa manom. ;)

Ziveli vi meni svi dozivotno.

Pozz

SHIBUMI.. da mi i dajes i dalje zadovoljstva sa tvojim postovima koji me odusevljavaju...i vidimo se posle ng ja i ti...a ja izgleda jedino ovde imam prijatelje. .

puno srece, ljubavi, zdravlja i isto toliko novih satova divnim ljudima na ovom portalu u novoj godini. zelim vam (nam) jos puno godina lepog druzenja. ziveli

Dobro zdravlje, sreća i ispunjenje želja neka prate sve dobre ljude sa foruma u 2014. i narednim godinama.:cheers::beer::yes4:
Pugo

Back