Lepo i korisno.:thumbup:
Primećujem još jednu ,usputnu,promenu-Kada se otvori (uveća) slika iz posta,ranije se zatvarala pomeranjem točkića na mišu.
Sada se mora kliknuti na close.
Promjene moram pohvaliti. Sada je moguće ući u forum preko moba i bez aplikacije za mob što do sada barem meni nije bilo moguće.
sada imam pun pristup forumu kao i kod kuće!
prikaz "TOP lajkovanih tema" sada prikazuje TOP lajkovane teme u poslednjih 7 dana, kako bi posetioci mogi da vide koje su to najaktuelnije teme koje su zaokupile najveću pažnju na forumu u poslednjih 7 dana. Prethodni prikaz TOP lajkovanih tema IKADA nije toliko koristan jer se u poslednjih nekoliko meseci nije uopšte ni menjao. Možda ću i ovaj prikaz eventualno dodati pri dnu stranice, ail mislim da je svakako bitnije da se prikaže ono što je trenutno aktuelno na forumu.
obaveštavam vas da je u prikaz osnovnih informacija o članu dodat i broj "Lajkova" koji je član dobio od drugih članova. Ovaj podatak se nalazi odmah ispod broja poruka.
Ovo je sistem koji u paraleli radi sa sistemom reputacija i predstavlja njegovu dopunu a nikako alternativu. Ovim dodatkom sam želeo da istaknem i ovaj jako bitan podatak koji govori o tome u kojoj su meri poruke odredjenih članova izazvale pozitivnu reakciju drugih članova. Članovi koji su na forumu dobili veliki broj lajkova za svoje poruke takodje zaslužuju priznanje za svoj doprinos i ja im se ovom prilikom i zahvaljujem.
skrenuo bih pažnju na još jednu sitnicu, a to je veći izbor opcija za deljenje odredjene teme na društvenim mrežama. Ove opcije se nalaze u zaglavlju svake teme:
Naime pored Facebook dugmeta, dodata su i ona za Twitter, Google+ i Pinterest.
Obaveštavamo posetioce portala Svet Satova da je u kategoriji Vesti dodata još jedna podkategorija sa naslovom: - Satni mehanizmi.
Obuhvata sve tekstove koji imaju veze sa satnim mehanizmima koje smo ranije pisali i koje ćemo u skorijem periodu predstaviti.