Svetozar Zorbić New member Sep 15, 2012 #21 G shock always points to g spot...remember that guys next time u enter the bedroom.
Zenith New member Sep 15, 2012 #22 anbeast said: Nego šta će....it´s a frickin´ CASIO :lol: Click to expand... Fuck yeah!Casio jaci i od samog vremana. Lajkcina za komentar.. :thumbsup:
anbeast said: Nego šta će....it´s a frickin´ CASIO :lol: Click to expand... Fuck yeah!Casio jaci i od samog vremana. Lajkcina za komentar.. :thumbsup:
milan zmaj New member Sep 17, 2012 #24 Sabljarka opasna ali shark...))))) Lep sat u zdravlje ga nosio u lov:man_in_love:
Svetozar Zorbić New member Sep 17, 2012 #25 Hehe,hvala Zmajcino,sta mislis na shark mesh-u?Najvise na svetu mrzim pecanje,haha:yes4:
milan zmaj New member Sep 17, 2012 #26 Aaaaa mislio si to pecanje....pa nije ni ono lose. Nabavicemo i sharan mesh,imao pa poklonio ali sve se moze...
Aaaaa mislio si to pecanje....pa nije ni ono lose. Nabavicemo i sharan mesh,imao pa poklonio ali sve se moze...
Svetozar Zorbić New member Sep 17, 2012 #27 Nije mi hitno,dok se malo finansijski oporavim.Imam i neku varijantu preko za nabavku pa cemo videti. Sad tek kapiram na koji si "lov" mislio,haha
Nije mi hitno,dok se malo finansijski oporavim.Imam i neku varijantu preko za nabavku pa cemo videti. Sad tek kapiram na koji si "lov" mislio,haha