veliko mi je zadovoljstvo da vas obavestim da je od danas moderatorski tim dobio značajno pojačanje, i zato vas molim da zajedno samnom poželite dobrodošlicu našim novim moderatorima:
Sada naš tim izgleda ovako, a tokom sledeće nedelje očekujte još neka obaveštenja po pitanju našeg tima. :yes4:
Iskoristio bih ovu priliku da vas zamolim da nam šaljete što više komentara, kritika i predloga za poboljšanje našeg portala, kako bismo dodatno unapredili njegov kvalitet, a u korist svih posetilaca.
Čini mi se da će ta odluka od većine forumaša biti prihvaćena sa čestitkama i odobravanjem obzirom da se radi o uglednim članovima....U to ime pozdrav i čestitamo :thumbsup:, nadam se da ih neće opiti moć...
Cestitke!!!Dobra odluka,samo mislim da i Milan Zmaj zasluzuje neku funkciju ovde.Dao je on dosta forumu a ne verujem da bi se bunio.
Zapravo,ovde su sve dobri momci kad razmislim....Da li su moderatori ovi koji jesu ili neki treci,sasvim je sve jedno jer smo svi kulturni,ali naravno da se nekd i dese odredjeni ispadi.Svi smo ljudi.
Cestitam momcima,jos jednom.
Veliki pozdrav.
Slobodan.
QQ, novi crvendaci..... U kojoj li sam kaci bio kad sam propustio ove novitete?!
E, pa BANDO CRVENA...ovaj...khmm...htedoh reci: DRAGI DRUGOVI CRVENDACI (novi), zelim Vam mnogo uspeha u radu i cestitam od sveg srca na casti koja Vam je ukazana. Istovremeno, divim se Vasoj hrabrosti i odlucnosti da se suprotstavite Scilama i Haribdama ovog nemirnog okeana!!! Moderatori, junaci, NAPRED, U SLAVU........