Novi moderator

Pozdrav svima,

veliko mi je zadovoljstvo da vas obavestim da je od danas moderatorski tim dobio značajno pojačanje, i zato vas molim da zajedno samnom poželite dobrodošlicu našim novim moderatorima:

VLADAN P
Neša

Sada naš tim izgleda ovako, a tokom sledeće nedelje očekujte još neka obaveštenja po pitanju našeg tima. :yes4:

Iskoristio bih ovu priliku da vas zamolim da nam šaljete što više komentara, kritika i predloga za poboljšanje našeg portala, kako bismo dodatno unapredili njegov kvalitet, a u korist svih posetilaca.

Hvala vam svima na poverenju.

Čini mi se da će ta odluka od većine forumaša biti prihvaćena sa čestitkama i odobravanjem obzirom da se radi o uglednim članovima....U to ime pozdrav i čestitamo :thumbsup:, nadam se da ih neće opiti moć...:D

Sa nesom i vladanom nema greske:congrats:

P.S Mislim da ima tu mesta i za skydrimera:)

Last edited:
Htela bih da poželim dobrodošlicu novim moderatorima! :)
Nadam se da će im sada boravak na forumu biti još zanimljiviji! :)

Cestitke!!!Dobra odluka,samo mislim da i Milan Zmaj zasluzuje neku funkciju ovde.Dao je on dosta forumu a ne verujem da bi se bunio. :D
Zapravo,ovde su sve dobri momci kad razmislim....Da li su moderatori ovi koji jesu ili neki treci,sasvim je sve jedno jer smo svi kulturni,ali naravno da se nekd i dese odredjeni ispadi.Svi smo ljudi.
Cestitam momcima,jos jednom.
Veliki pozdrav.
Slobodan.

Gospodo,hvala svima. :)

P.S.-Ništa više neće biti kao što je bilo!!!

red-devil-big-774653.jpg

QQ, novi crvendaci..... U kojoj li sam kaci bio kad sam propustio ove novitete?!

E, pa BANDO CRVENA...ovaj...khmm...htedoh reci: DRAGI DRUGOVI CRVENDACI (novi), zelim Vam mnogo uspeha u radu i cestitam od sveg srca na casti koja Vam je ukazana. Istovremeno, divim se Vasoj hrabrosti i odlucnosti da se suprotstavite Scilama i Haribdama ovog nemirnog okeana!!! :D Moderatori, junaci, NAPRED, U SLAVU........

eeee Milan Zmaj bi se bunio...nije on za crveno osim kad se igra fudbal....slazem se sa novim izborom tima crvenih.. Puna podrska...

Back