O kom satu trenutno razmišljate?

Hamilton
Hamilton vievmatic.jpg

Vec duze vreme razmisaljam [h=1]Omega Speedmaster Broad Arrow[/h]
omega-speedmaster-broad-arrow.jpg

Samo mi se ovaj vrti po glavi stalno, 24/7... red je da se krenu prikupljati sredstva lagano.. :D

2366014303_4a880a6bdb_o.jpg

1550-sg-6.jpg Jucer sam video jedan na KP. Gde li je i po kojoj ceni zavrsio? Sve vise sam ubedjen da nikada necu doci do ovog sata :banghead:

Ko bajagi radim (a imalo bi se sta), a samo mi se u glavi vrte misli o satovima. Na primer:
01.jpg
divan brojcanik, indeksi i kazaljke, samo mi je malo otmen. mada, uz dobar kais...
pa recimo ovaj:
02.jpg
predivno kuciste, taman sto sam zamislio, indeksi tako-tako, kazaljke su mi odvratne...
ili ovaj:
03.jpg
divan sportski sat, samo glup mi onaj crveni natpis pored datuma i socivo iznad. a i nedavno se kao zarekao da vise necu kupiti seagulla...

U plavoj sam fazi. Koji da bude sledeci?!

Ko bajagi radim (a imalo bi se sta), a samo mi se u glavi vrte misli o satovima. Na primer:
View attachment 83639
divan brojcanik, indeksi i kazaljke, samo mi je malo otmen. mada, uz dobar kais...
pa recimo ovaj:
View attachment 83640
predivno kuciste, taman sto sam zamislio, indeksi tako-tako, kazaljke su mi odvratne...
ili ovaj:
View attachment 83641
divan sportski sat, samo glup mi onaj crveni natpis pored datuma i socivo iznad. a i nedavno se kao zarekao da vise necu kupiti seagulla...

U plavoj sam fazi. Koji da bude sledeci?!

Ja bih Sea-Gull,jedini razlog estetika.

Lep je ovaj Sea Gull..neobičan, lici mi na jedan koji sam imao....

eee ... sarx ... crni je jedan od mojih favorita. samo nema varijante sa plavim ciferom ..

seiko6139.jpg seiko-pepsi-6139-6002-chronograph-tachymeter-automatic-gents-watch-297-p.jpgU pregovorima sam oko menjaze ali covek trazi previse.

Legendarna masina Zagore! Reci ako nije tajna koliko ga ceni?

Back