bezbi New member Feb 6, 2014 #1,424 milan zmaj said: Bezbi imitiras me sa ovim satom Click to expand... Tek sada skontah sta si i zasto napisao ) Bas lici na Tudora
milan zmaj said: Bezbi imitiras me sa ovim satom Click to expand... Tek sada skontah sta si i zasto napisao ) Bas lici na Tudora
RUS Moderator Feb 7, 2014 #1,428 Ma znam da ne bih, imao sam plavi mako i mogu reci da je odlican sat. Samo zbog toga se i premisljam, nekako mi je glupo da uzmem dva puta isti sat, ali opet, nije isti druge je boje.
Ma znam da ne bih, imao sam plavi mako i mogu reci da je odlican sat. Samo zbog toga se i premisljam, nekako mi je glupo da uzmem dva puta isti sat, ali opet, nije isti druge je boje.
Shmizla Administrator Staff member Feb 7, 2014 #1,429 ^ To ti dođe kao ove moje ogrlice. Nisu iste, al su druge boje! Razumem te, razumemo se! Zaboravih sliku..
^ To ti dođe kao ove moje ogrlice. Nisu iste, al su druge boje! Razumem te, razumemo se! Zaboravih sliku..
zare Member Feb 7, 2014 #1,432 bezbi said: View attachment 85234 o ovome..bese nema niko na forumu? Click to expand... Imao sam ga ja do pre par meseci i mogu ti reci da je odlican sat, ali ovaj model se vise ne proizvodi tako da jedino mozes da pojuris neki polovan
bezbi said: View attachment 85234 o ovome..bese nema niko na forumu? Click to expand... Imao sam ga ja do pre par meseci i mogu ti reci da je odlican sat, ali ovaj model se vise ne proizvodi tako da jedino mozes da pojuris neki polovan
jagos New member Feb 10, 2014 #1,436 Uh kakav je zenith.imao sam priliku da gledam el primero doduse iz daytone.strasna masina.
zma New member Feb 11, 2014 #1,437 milan zmaj said: Zma ovo je 38mm? Click to expand... Ovi novi su svi 42mm.
milan zmaj New member Feb 11, 2014 #1,440 Ehhh ama samo da skupis parice nema sta da ga odmeravas...odmeren je on...uhhhh. taj el primero mozes njega da okrenes i nosis i uzivas
Ehhh ama samo da skupis parice nema sta da ga odmeravas...odmeren je on...uhhhh. taj el primero mozes njega da okrenes i nosis i uzivas