O kom satu trenutno razmišljate?

Iz Beča da mi donese drugarica 550e. Ne znam koliko je kod nas, verujem da je skuplje...

Lično, i ako mi se svidja dizajn, upotrebljeni materijali i pilot look, za quarz, ne bih dao tolike novce.
Ako te svrbe pare, ipak sačekaj i kupi trajniju vrednost.

Iskreno ja ga ne bih uzimao,daleko od toga da mi se ne svidja i da nije kvalitetan,sat je bruka,ali bolje se strpi pa uzmi Braju i boli te uvo,ako ces vec da uzimas sat za leto uzmi Monstera ili Orient Ray da imas da promenis,nije veliki izdatak u odnosu na gore navedeni Citizen koji jeste,a imas odlican sat,ja bih tako uradio.

Braja će morati da sačeka neki oktobar, jer zavisi od nekih drugih investicija. Ne bih da ga kupim sada, a da mi posle zafali. :)

A ovaj mi se baš svideo. Jedino me plaši ovaj premaz. Ne znam koliko je izdržljiv, odnosno otporan na ogrebotine. Pronašao sam podatak da je tvrdoća između 1000 i 1200Hv, što je neuporedivo tvrđe od čelika. Ali, ne znam kako je to u praksi...

Ja i dalje ostajem pri svom misljenju,cekaj,cekaj,cekaj,strpi se jos par meseci,kada si do sada cekao,sacekaj jos malo.Nemoj da bude impulsivna kupovina pa posle da se kajes jer ce ti mozda bas toliko trebati za Braju,a uopste nije jeftin sat.

hahaha, ja bih zeni objasnio da je to replika od 50E :D

Bolje casio na ruci nego sumo u Japanu :lol:

Last edited by a moderator:
Srdjane, ja sam ti vec rekao svoje misljenje, ali evo opet.
Po meni je Marko dao najbolji predlog. Ako vec hoces da se ponovis, po meni je najbolje da uzmes recimo narandzasti Ray, ili zuti Mako(pod uslovom da ga nadjes) i imas ekstra sat za leto.. Pored toga uzmes neku dobru gumu ako bas hoces, ISO recimo i ostane ti i za Braju posle.

21amiz8.jpg

2ll28eg.jpg

:drool:

Digoh ruke od svih ostalih priča, i vratio se na razmatranje opcije stari orange monster protiv novog. Jedan će da padne uskoro, samo ne znam da li da idem na stari, da mi se slaže uz crnog, ili da idem na novi, pa da imam obe najbitnije boje i obe verzije istovremeno. Bliži sam novom, ali još nisam 100% načisto.

Back