O kom satu trenutno razmišljate?

neee daleko od toga da je cuvam :D evo liste, ali nije sortirana po vaznosti

Breitling Navitimer B01

breitling-navitimer-AB012012-BB01.jpg

Rolex GMT master II

picture-128-494x534_0.png

Omega Seamaster Planet Ocean 9300

in-titanium-with-a-liquidmetal-this-seamaster-planet-ocean-chronograph-contains-the-new-omega-built-calibre-9300-automatic-chronograph-movement.jpg

Chopard Mille Miglia GMT

1247946562941999570.jpg

Cartier Caliber de Cartier (ovaj sat je mnogo lep uzivo, slika nije verodostojna)

Cartier-Calibre-watch-bracelet-1.jpg

Panerai Radiomir 337

pam-337-2.jpg

Audemars Piguet Royal Oak offshore diver

15703ST_OO_A002CA_01.png

Rolex Datejust II

RTEmagicC_09_2803_ROLEX_DatejustII_3_01.jpg.jpg

Breitling Chronomat 41

breitchrno41.jpg

i jedan komplikovani npr Vacheron Constantin Overseas Perpetual Chronograph

4894_Vacheron-Constantin-Der-neue-Overseas-Chronograph-mit-Ewigem-Kalender.jpg

Nego Miloše, jesam li ti ja možda već rekao da si ti stvarno skroman momak... :D

Bez šale, lista je zaista interesantna, a moji favoriti su Rolex, Omega, Chopard i Vacheron. :yes4:

jna1.jpgjna2.jpg Ali ne o samom satu koji se pokazao kao najlosiji BREITLING,nego o tome kako je neko zestoko naseo u JNA.

Zagore ma gde naseo uzeo je proviziju neko.samo u to vreme su morali da se kriju moguce da je kupio novu ves masinu ili cak ladu mada tesko padali su ljidi i na kucnin aparatima.verovatno se to trosi tek unazad 20 god

Nego Miloše, jesam li ti ja možda već rekao da si ti stvarno skroman momak... :D

Bez šale, lista je zaista interesantna, a moji favoriti su Rolex, Omega, Chopard i Vacheron. :yes4:

ja sam se, sto se tice skromnosti, ogradio time da bi to kupio kad bih dobio na poklon sredstva da to kupim :p a nisi daleko od istine, cale mi non stop ponavlja da nisam skroman ni malo

Nekad razmišljam i o punom koferu satova...125.jpeg

2v8iceb.jpg

...nekad o jednoj vrsti elegancije

15wm4i9.jpg

...nekad pak o drugoj

vq5mio.jpg

6114976642_9fbd138f82_b.jpg

...nekad i o trećoj

jufo7b.jpg

...nekad za kupanje

33f3wk1.jpg

...nekad za disko

11ry901.jpg

...nekad za dušu

33xwm6r.jpg

i tako.... dan za danom.

Zenith, svidja mi se tvoj predlog:

29799d1343058276-o-kom-satu-trenutno-razmi%C5%A1ljate-tissot-visodate-1957-automatic-3.jpg

tolarbooooo, ooooj tolarboooo, čuješ li naše vapaje...:bawling:

Baki, lepi predlozi iz kojih se može zaključiti ono što već znamo...da si skroman i pametan....ili beše samo skroman... :flapper:

ja trenutno razmisljam o zmajevom rolex u.da ga nije ogrebo,dal nije duboko ronio,posto je servis kod petrovica.eto tako bezveze razmisljam vrucina ja zaludan.

Dobih poruku od komsije LOCMAN-ITALY,pogledaj na netu lepi satovi. Gomila lepih modela,bogami i lepih cena samo da li sve to VREDI tih para. Ova dva su po mom ukusu locman.jpg locman7.jpeg

ds.jpg

O ova dva sata ne mogu prestati da razmisljam, malo vise naginje ka Damasko-u, ali samo malo...;)
bilo koji od ova dva bi mi mogao biti sat za celi zivot, ima sve sto mi treba, a i vreme ce ih tesko pregaziti, kao i bilo sta drugo...:D

E,ovo se zove skromnost :laugh:

a, za rad, gde je radni? :D

Pa ako puno radi ne moze da razmislja :)
Zenith, svidja mi se tvoj predlog:

29799d1343058276-o-kom-satu-trenutno-razmi%C5%A1ljate-tissot-visodate-1957-automatic-3.jpg

tolarbooooo, ooooj tolarboooo, čuješ li naše vapaje...:bawling:

Cujem cujem, uskoro cu da otovorim proizvodnju ovog modela, moram samo da se posavetujem sa Simom :)

View attachment 29868

O ova dva sata ne mogu prestati da razmisljam, malo vise naginje ka Damasko-u, ali samo malo...;)
bilo koji od ova dva bi mi mogao biti sat za celi zivot, ima sve sto mi treba, a i vreme ce ih tesko pregaziti, kao i bilo sta drugo...:D

Nema greske koji god da izaberes, to su stvarno neunistivi satovi!

Ma mene muči danima jedan sat i to odavde , našeg dobrog drugara. Mrzim kad se nesvesno opteretim, te ne mogu da spavam, da jedem, da radim, da čitam...itd...
Tačno kad bi pola letovanja dao sad za sat (taj tačno toliko košta) , mislim da bi me žena ošišala na ćelavo ! :ohmy: Ufff, ne ne to, pa ja sam već ćelav...:blushing: ne znam, skuvala bi mi čaj od Liandera ! 001.gif znoj.gif Sa druge strane, taj sat mi neda ni u snovima mira . Teško je to, teško. Toliko se ne pati ni od prve ne uzvraćene ljubavi (...još uvek se sećam te Ivane , ebo je krastavac).....

Back