araphel....pa ti misliš da se niko od nas nije "opek`o" na dizajn ? Zašto bi ti bio izuzetak ? Odeš lepo i kupiš džombasti Inger , pa kolk`o traje nek traje. Možda potraje, a možda i rikne, ko to zna. Šta više, ako se i desi da rikne uvek se setiš tvoje želje pred kupovinu i tako opravdaš svoj postupak. Ja jedino (što se mene tiče) želim da osudim kupovinu replike i laganja samog sebe, a ovako... ti znaš šta je Inger , gde ti se i pored toga vrzma po glavi , bez obzira na njegovu poziciju na listi kvaliteta .
Meni se u jednom trenutku (kada sam imao samo poluraspali Casio AW80) puno dopao Sector Black Eagle ... i ako sam znao, da se za današnji Sector kaže "no quality" a ne "no limits" ja sam hteo da ga kupim, ali u tom trenutku nisam imao kinte, te se nije okomotao na moj zglob. Zašto i sada ne kažem "sva sreća da ga nisam kupio" ? Pa zato što mi se sat jednostavno svidja, a i ako rikne ili se ofuca, datu kintu bih mogao da prebolim. Bar sam uživao u periodu nošenja istog .
Ja jedino što bih uradio, kada bi mi preletao pred očima taj Inger , potražio bi nabudženu (džombastu) Festinu . Taj brend ima u ponudi grdosija od pola kile , te se može naći neki komad, koji može zameniti mesto Inger-u !Ako bi potražnja bez-uspešno prošla, moje srce mora dobiti što želi, makar me pljuvalo pola foruma (ne obraćam pažnju na to) .
Stoga , zašto bi te neko iskritikovao ? Meni je drago samo da ne razmišljaš o replikama , što bi bilo za svaku kritiku i osudjivanje, a ovako sigurno ne...