Off topic chat zez soba!

F1 konacno na jednom domacem kanalu... Jes‚da je kablovski kanal,al bolje ista nego nista

SK prime (sport klub prime)

Sta je bilo juce na kraju kvalifikacija,posle sudara,zasto je Hamilton imao lose vreme,jel neko bio ispred njega pa mu je zasmetao ili?

Nije, napravio je nekoliko gresaka, dugo je cekao na izlazu iz boxa, na zeleno svetlo, hteo je da ima cistu stazu ispred sebe, ali su mu se gume ohladile dok je cekao.... i to je to...

Vreme koje je ostvario Luis Hamilton u kvalifikacijama za Veliku nagradu Monaka je poništeno. Naime, sudije su objavile kako je Britanac u svom "letećem krugu" presjekao šikanu, zbog čega je kažnjen pomjeranjem za tri mjesta unazad...

FIA lopovi :D
649645_100824180106_Casio_EF543Sebastian.jpg

Kakva trka,jel ste gledali?Kako je Hamilton prosao Schumacher-a,lik je lud 100%,odusevio me,posle Mass-u,objasnio je svima,a ovaj Vettel ciganin kako ga hoce,eeeee samo jedan pit u toku cele trke i posle SC i onda zameni gume,jjjjjjjooooooooooojjjjjjjj,zemljo otvori se,sve u svemu dobra trka
Pozdrav

Re: YouTube klipovi o satovima

i ja imam jade svoje jade svojjeeeeeee meniiii nije lakoooo
meniiiii nije lakoooo
:) jes meni nije lako uopste

@ Novosadjane
Jel ima neko proverenu informaciu da li je blokiran izlaz na auto put. Onaj najblizi kada idem iz pravca Futoga...ne znam kako se zove. Ako se uspem probiti kroz B.Palanku,uopste...

Sa mob sam,a trebao bih da krenem nocas... Na nekom radiu ,lokalnom,rekose da su blokirana sva ukljucenja u NS...
Preko oranica cu ja,izgleda :)

@ Novosadjane
Jel ima neko proverenu informaciu da li je blokiran izlaz na auto put. Onaj najblizi kada idem iz pravca Futoga...ne znam kako se zove. Ako se uspem probiti kroz B.Palanku,uopste...
Pred polazak zovni AMSS-Oni znaju ono što te zanima.

Back