Off topic chat zez soba!

Uaz je bolji :laugh:
Kod Odzaka ne moze da se prodje,dobih info od mestana...Ako nekom znaci ta informacija... O NS cu razmisljati kad do njega dodjem...

velika molba

Molio bi :adore:neke clanove foruma koje znaju da sviraju neki istrument a po mogucstvu Harmoniku da Marka 5 i Milana Zmaja poduci osnove Harmonikaskog zanata radi sviranja izvorne narodno muzike...posto smo se obnovili sa satovima koji idu uz taj muzicki iztrument hvala:o

p.s. Marko ce bolje da svira posto njegovo sljasti....
ocemo u Zikinu sarenicu to nam je vrhunac, Marko jos i ima i narukvicu...ja je jos nisam nabavio

Attachments

• rolex gold.jpg
    rolex gold.jpg
    177 KB · Views: 157
  • harmonika.jpg
    harmonika.jpg
    73.7 KB · Views: 4,040
  • DSC_8793_resize.JPG
    DSC_8793_resize.JPG
    125.7 KB · Views: 180
Re: velika molba

Lud lud lud :lol: :lol: :lol:

Zaboravio si narukvice da ubacis covece :dirol:

Nadji nam neku tezgu pod hitno,ne moze vise ovako :)

milan zmaj said:
mene su naterali da kupum foto...tako da bi umesto sto skupljas te Rolexe kupis jedan foto aparat
ili da ti pozajmim
Ima ovde ljudi koji i nisu sa prevelikim oduševljenjem dočekali vest da si ti uzeo fotoaparat. Ne smem ni da pomislim kakve sve slike mogu da osvanu ovde na forumu... :lol:

dragi ti si bio u ljutnji kad sam ja uzeo foto...i moje slike su sasvim unikatne cak sam i jednu moju sliku samoproglasio da je nabolja....pa ti si supermodelator imas uvid

e mogu misliti koliko je antipaticna ova molba nekim clanovima :))))))))
ali treba uneti malo zivosti i svirke u nas zivot

Molio bi :adore:neke clanove foruma koje znaju da sviraju neki istrument a po mogucstvu Harmoniku da Marka 5 i Milana Zmaja poduci osnove Harmonikaskog zanata radi sviranja izvorne narodno muzike...posto smo se obnovili sa satovima koji idu uz taj muzicki iztrument hvala:o

p.s. Marko ce bolje da svira posto njegovo sljasti....
ocemo u Zikinu sarenicu to nam je vrhunac, Marko jos i ima i narukvicu...ja je jos nisam nabavio

Hahaha,past cu sa stolice.To je humor. :lol:
U Svicarskoj ne bi nikad prokljuvili o cemu se prica.

Evo, za Marka i Milana, da i vi ovako zasvirate jednog dana, momci...! :lol:
Skidajte ove nasmejane face i pokrete, i stekajte kintu za narukvice i prstenje, satove vec imate...!
Vas duet bi mogao da se zove, npr. Zlatni zenitari :lol:

I sat OBAVEZNO na desnu ruku.:big_boss:
Kad kamera zumira virtuoznost prstića-da sat,svojim sjajem, istakne dobar ukus interpretatora.;)

Ovo je opste rasulo. Na svakihpar kilometara blokada. Od Baca do B.Palanke 3 komada,na svakoj raskrsnici po jedna,kao da jedna nije dovoljna. E,ali da su bar sinhronizovani,da kad puste na jednoj,picis,a ne,na svakoj po 2h cekas...

Traktor taxi ili motokultivator taxi - ideje za privatni biznis.
Eto kako muka natera coveka na inspirativne ideje.
* Mala privreda - velika para *
:)

Back