Off topic chat zez soba!

Twighlight zone portal

0 musketara.jpg

(naravno, falsifikovao sam, ali bio bi kuriozitet da je moguće)

@bezbi Jel te uhvatio strah? Sam u tami opustelog foruma.

Potpisujem da ce majstor dobro da uradi svoj posao. Govorim iz sopstvenog iskustva kada jedan stari majstor iz Jagodine nije znao oznaku mehanizma ali je sjajno uradio posao. U pitanju je bila ista ETA.
Kako se zove taj majstor iz Jagodine?
Ja sam juce trazio da kupim kais za suprugin sat, i bio sam kod dvojice malo poznatijih casovnicara u Ja, pa sam se malo raspitivao o servisu-jedan je prestao da radi servis automatika a drugi radi ali samo ako su originalni eta mehanizmi, nista drugo ne zeli da radi, a naplacuje 2.500,00 dinara.

A mislis da si me pobedio! Ne ne, grdno se varas sinko :)
lelelele POLA5 :lol:

Bas me zanima za ovoga u mom gradu, da li je isplatljivo dati 800-900din. Potpuno sam sigurad da, iako su male pare, covek bi sigurno odradio posao. E a sa onim Citizanom iz price se ubih otvarajuci ga, dok sam skidao mehanizam pomerio sam polugicu za tacnost i sad ne mogu da ga nastelujem. trenutno ide +10tak mozda i malo vise na dan, i nema sanse bolje da ga podesim a mrzi me da nosim kod sajdzije.

Last edited:
Evo šta se dogadja iskeženim vampirima crvenih očiju:
Izadjem jutros, pomerim levi rukav - nema SATA na ruci :scared:! Kao go da sam izašo.
Bešte od mene mračne aveti i noćne utvare :huh:!

Evo šta se dogadja iskeženim vampirima crvenih očiju:
Izadjem jutros, pomerim levi rukav - nema SATA na ruci :scared:! Kao go da sam izašo.
Bešte od mene mračne aveti i noćne utvare :huh:!

Ja nosim sat od 4. razreda osnovne skole, i toliko sam navikao da imam sat na ruci da kad ujutru izadjem cini mi se da bih pre zaboravio novcanik ili mobilni nego sat...sto kazes kao da sam go izasao :lol:.

ja bi voleo moj stari dzak za udaranje i more rukavice pa da se lepo istresem i onda bi bilo sasvim u redu...a posle toga bi ponovo seo i razmisljao kako da dodjem do necega koje je cini mi se nestvrano...a to je ubrzo...

nemam gde da pitam ovo pa reko ovde cu jer je blic pitanje...dosao sam u posed jednog seiko sata koji me neodoljivo podseca na rolex submariner pa sam ga pozajmio od druga da ga nosim nedelju dana :D sat je seiko 5 sports 23 jewels, sa 7s36 masinom (zuri malo vise nego sto treba) ali me zanima referenca sata? kako da ga nadjem na internetu? tj gde mu pise ono Skx..bla bla :)

Verovatno mislis na SNZF17J1 ili SNZF17K1?

Ovo je slika (pozajmljena sa neta):
SNZF17J1-1.jpg

(cini mi se da se jagodanbg skoro ponovio njime :))

EDIT: Na poledjini (koja je verovatno providna) imas dva koda po cetiri slova recimo 7S36-03C0. Mozes li da pogledas koji je taj kod? Tako cemo naci model sata ;)

Last edited:
e druze @vladas, ja odgovaram na temu a ni ne gledam da li je neko odgovorio. upravo sam to uradio da bi dosao do sata. pored oznake za mehanizam pise 03C0

E ljudi imam jedno pitanje za vas da ne postavljam novu temu. Uopste ne primecujem da Seiko prodaje neke automatice sa hronografom. Kako se zovu ti noviji mehanizmi ako postoje uopste ili Seiko jos uvek ubacuje one stare automatske mehanizme sa stopericom?

Back