Off topic chat zez soba!

Za Đorđa, potpuno se slažem sa tobom, evo je u seriji "Grlom u jagode", ime lika je sasvim primereno Zlati, ovde se zove Lepa ;).

^
Pomalo. ;)Zezam se.Avatari su cesto,ako ne i uvek,odraz nas samih.Ponekad se identifukejemo kroz njih,a ponekad su odraz nasih zelja da budemo nesto sto nismo.:)

^ Prvo je bio plakat iz filma „Sati”, zbog Clarisse Dalloway i Virdžinije Vulf, zamenila sam ga sa Lusi Lu iz Kill Bila, onda sam držala lepu Anu Ivanović, ali svega nekoliko dana (počeli ste me poistovećivati sa njenim likom:lol:). Zato sam izabrala ratnicu Poručnicu Ellen Ripley, da bih je zamenila partizankom Jelenom u liku lepe Zlate s kraja sedamdesetih. Rekla bih da je najviše ratnica : O-Ren Ishii, Ripley x2, partizanka Jelena, vi izvlačite zaključke, a ja, dopuštenjem odoh da spavam :ciao:..

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

EDIT :
Djordje, Djordje, naterao si me na razmišljanje, a šta je Ana ? Ratnica, naravno, te teniserke i teniseri, su kao gladijatori u areni. Dakle, izuzev prvog avatara, koji ima veze sa nickom, sve ostale su ratnice.
Mač, reket, razna oružja (bacači plamena npr.), puška.
Naravoučenije : Čuvajte se Clarisse :angry:.

Last edited:
gde ste sada prijatelji lol

5-3.jpg

e ja ne pamtim da sam se uspavao u 10 sati i da sam pri tom lepo spavao tako da mi i nije zao....bas dugo dugo nisam zaglavio...uspavao se pre deteta! samo me zena nije okupala :)kao dete

Na znam zašto su drugi budni do u ovo doba noći. Ja imam dobare razloge, a nadam se da će tako ostati i do kraja AO.
Ana upravo pobedila Krajčekovu :thumbsup:.
anka.jpg

Ja pre 30-ak min zavrsih sa citanjem jednu knjigu, pa je to razlog budnosti... :D

Branislav Jankovic - O VUKOVIMA I SENKAMA

Znam da u principu magnetno polje ako je malo jače može smetati radu časovnika.Mene zanima može li nešto kao npr. PC da poremeti rad časovnika?

Upravo sam kupio NOV sat !!!!
Rekao sam sebi, necu vise da kupujem satove, necu, necu......
Ali neki glas cujem u glavi: "kupi sat!, kupi sat!!..... kuuuuupiiii saaat!!!....."
I ja sta cu?!?!
Kupim sat :banghead:

Upravo sam kupio NOV sat !!!!
Rekao sam sebi, necu vise da kupujem satove, necu, necu......
Ali neki glas cujem u glavi: "kupi sat!, kupi sat!!..... kuuuuupiiii saaat!!!....."
I ja sta cu?!?!
Kupim sat :banghead:
....Dakle????

Back