Ne znam ali nesto u poslednje vrijeme, sam poceo mnogo racionalno da razmisljam, a ovaj auto se ne uklapa bas u zdrav razum, ranije sam cesto :drool: za ovim. Sada bih radije ML 350 CDI, auto za cijeli zivot
Nije stvar u nekorektnosti nego mu je tata kupio takav auto jer mu i ortaci voze nešto slično,dok isti taj tata vozi auto sa znakom iznad zadnjg mu levog rikverc svetla.Posredi je jedno veliko neiskustvo.Kad odraste kazaće mu se samo.
Mislio sam na klinca koji vozi auto a ne onog na nalepnici.
Ne znam da li je ovo snimljeno u Rusiji ( kao što se navodi u opisu videa ) ali ko bi drugi osim Rusa rutinski uzletao iz kaljuge uz malo zanošenja tj driftovanja.
Najskuplje prodati auto na aukciji ikada.
U pitanju je Mercedes-Benz Formula 1 W196R, iz 1954. godine, prva godina ucesca Mercedesa u F1 posle rata.
Prodat je za 29M$
Ovu formulu je vozio cuveni Argentinac Juan Manuel Fangio.
Ja razumijem sve ljubitelje starih automobila i oldtimer-a, ali sve cesce cujem kako se neki automobili stari po 60-70 god prodaju za neke ogromne sume novca tipa 100.000-200.000 eura. Ja kad samo pomislim kakav savremeni automobil mogu da kupim za 100.000 eura sa svom novom tehnologijom i igrackicama, skroz zaboravim na te automobilske "starce"