Off topic chat zez soba!

Re: Simketova Radionica bice novih servisa

Drugari,
Moze li savet oko "kucne radinosti" (izvinte sto skrecem temu sa kola) ;)
Naime, hteo bih u kucnoj radinosti dubinski da ocistim-operem namestaj (dvosed-trosed-fotelju), materijal je neka vrsta mebla (nije koza a ni eko koza).
Namestaj je nov uzet pre par meseci ali se vec tu i tamo vide tragovi sedenja i poneka fleka.
Hteo bih to sam da odradim a da ne zovem specijalizovanu sluzbu, jednim delom i zato sto imam Kirby usisivac sa svim dodacima (turbo cetke, dubinske cetke ...)
Ako je neko vec to radio, molio bih za kratak savet oko procedure i koju kucnu hemiju ste koristili?
Hvala unapred na savetima :)

Imaš da kupiš i sredstva posebno namenjena za tu svrhu.
U nedostatku istih možeš koristiti i tečnost za pranje sudova ili pranje tepiha.
Poenta je - napraviti od nje penu i isključivo penu nanositi na površinu koja se čisti.
Trljati sunđerom ili krpom.
Čisti se ravnomerno cela površina nameštaja-ne samo deo koji je prljav.
Nakon toga usisati Kirbijem.
Dobro bi bilo posle napraviti promaju u prostoriji gde se nalazi nameštaj (radi bržeg i boljeg sušenja)

Last edited:

I meni je doslo da placem posle onog sinoc.:(

Zato Vosi svaka cast, skidam kapuhats-off-salute-smiley-emoticon.gif

Last edited:

Cao drugari! Sta ima novo? Nisam vas zaboravio, ali usled nekih stvari i obaveza me nije bilo na forumu vise od mesec dana:crying: Pratio sam vas pomalo sa telefona, ali tu sam sad:)

Krstin, dobro ti nama ponovo došao! :) Sve se da nadoknaditi, smo kada je zdravlja i dobre volje... Pozz!

Re: Patek Philippe na buvljaku?!

Ako je vest tačna, onda je isto što i pozivnica za lopove. Pretpostavljam da je vlasnik jedva čekao da se pohvali, a pošto se novinarstvo svelo na puko prepisivanje članaka, i domaći novinari mogu doprineti narušavanju bezbednosti ovog čoveka.

Vjerovatno ste culi za tu manifestaciju ali ajde da vam napomenem. Veceras se u Kotoru odrzava Bokeska noc, tradicinalana manifestacija koja se odrzava od 18-tog vijeka. Radi se o tome da vlasnici barki i ostalih plovila ukrasavaju iste raznim kreacijam, neke su saljivog karaktera, neke kritikuju drzavni vrh, neke obuhvataju aktuelene svjetske probleme.
Evo i par slika, na kraju se sve zavrsava vatrometom.
1435_53.jpgBokeljska-noc-1.-mjesto.jpgbokeska.JPGbokeska_noc2.jpgtimthumb.php.jpgveci-broj-parking-mjesta-bokesku-noc-slika-59750.jpg

Festa se nastavlja naravno u Starom gradu do ujutro. Pa eto ko je u blizini odnosno u CG neka dodje veceras do Kotora

Evo i jedan video od prosle godine

Last edited:
Back