skydrummer New member Aug 17, 2013 #1,721 Re: Patek sa Najlona Interesantno za pogledati GAZ-21 concept - ?????????? ???-??????. ? ??????? ?
М Милан Милановић Banned Aug 17, 2013 #1,722 Re: Patek sa Najlona rusi su oduvek bili inovativni i puno znacaja su pridavali dizajnu :lol:
skydrummer New member Aug 17, 2013 #1,723 Re: Patek Philippe na buvljaku?! Jedino što ja mogu reći jeste svaka im čast.
М Милан Милановић Banned Aug 19, 2013 #1,725 Re: Patek Philippe na buvljaku?! nocna mora za nas ljubitelje satova, kakva jeres ali je ova muzika na kraju skroz psihodelicna
Re: Patek Philippe na buvljaku?! nocna mora za nas ljubitelje satova, kakva jeres ali je ova muzika na kraju skroz psihodelicna
Shmizla Administrator Staff member Aug 19, 2013 #1,726 Re: Patek Philippe na buvljaku?! ^^ Gde ovo nađe! Nisam ovo gledala još od detinjstva...
marko14 New member Aug 19, 2013 #1,727 Re: Patek Philippe na buvljaku?! Jedan od najboljih crtanih filmova Last edited: Aug 19, 2013
tiha New member Aug 20, 2013 #1,728 Re: Patek Philippe na buvljaku?! Šta da kupim? Nikon S2700 ili vučjaka? | Blic92
RUS Moderator Aug 21, 2013 #1,730 Re: Patek Philippe na buvljaku?! Kakav Noble, zna se koji je najbolji superauto svih vremena.
Dragojlovic Darko New member Aug 21, 2013 #1,731 Re: Patek Philippe na buvljaku?! I ja sam veliki fan ferarija, ali ovaj Noble ima nesto zanimljivo u sebi iako za te pare moze da se kupi dosta boljih auta. F40 je legenda, ali ja bih radije 458 Italija. Jesi vidio novi La Ferrari
Re: Patek Philippe na buvljaku?! I ja sam veliki fan ferarija, ali ovaj Noble ima nesto zanimljivo u sebi iako za te pare moze da se kupi dosta boljih auta. F40 je legenda, ali ja bih radije 458 Italija. Jesi vidio novi La Ferrari
М Милан Милановић Banned Aug 21, 2013 #1,732 Re: Patek Philippe na buvljaku?! ovaj F40 je napravljen u oko 1300 primeraka, kasniji F50 tek u oko 350 primeraka
Re: Patek Philippe na buvljaku?! ovaj F40 je napravljen u oko 1300 primeraka, kasniji F50 tek u oko 350 primeraka
Shmizla Administrator Staff member Aug 26, 2013 #1,733 OFF topic chat zez soba! Htela sam da podelim sa ostalima kako je Festina napravila zanimljiva promo vozila. Bilo bi cool videti ih kako se voze po gradu.
OFF topic chat zez soba! Htela sam da podelim sa ostalima kako je Festina napravila zanimljiva promo vozila. Bilo bi cool videti ih kako se voze po gradu.
Dragojlovic Darko New member Aug 27, 2013 #1,734 Re: OFF topic chat zez soba! Zna li neko sta mi se ovo desilo i kako da popravim. Naime nestao mi je taskbar sa kompa samo vidim start ikonicu u cosku
Re: OFF topic chat zez soba! Zna li neko sta mi se ovo desilo i kako da popravim. Naime nestao mi je taskbar sa kompa samo vidim start ikonicu u cosku
Dragojlovic Darko New member Aug 27, 2013 #1,736 Re: OFF topic chat zez soba! Kad restartujem bude sve normalno dok mi se ugasi ekran poslije odredjenog vremena kad ne diram nista, onda kad pomjerim misa dodje ovo i tako stoji
Re: OFF topic chat zez soba! Kad restartujem bude sve normalno dok mi se ugasi ekran poslije odredjenog vremena kad ne diram nista, onda kad pomjerim misa dodje ovo i tako stoji
RUS Moderator Aug 27, 2013 #1,737 Re: OFF topic chat zez soba! Nemam pojma. Citam nesto po internetu, probaj da iskljucis screen saver, neko je napisao da mu je to pomoglo.
Re: OFF topic chat zez soba! Nemam pojma. Citam nesto po internetu, probaj da iskljucis screen saver, neko je napisao da mu je to pomoglo.
Dragojlovic Darko New member Aug 27, 2013 #1,738 Re: OFF topic chat zez soba! Mozda je do toga, bas sam prije par dana stavio screen saver i od tada mi se to desava Jeste do toga je bilo sad je ok, hvala Last edited: Aug 27, 2013
Re: OFF topic chat zez soba! Mozda je do toga, bas sam prije par dana stavio screen saver i od tada mi se to desava Jeste do toga je bilo sad je ok, hvala
esdy_11192 New member Sep 1, 2013 #1,739 Re: OFF topic chat zez soba! Je l' bilo u nekoj temi price o ovome? http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/336005/Skupoceni-sat-kupio-na-buvljaku| Odradio sam pretragu, navodno ima teme, ali kad kliknem link nema teme. :S :blink:
Re: OFF topic chat zez soba! Je l' bilo u nekoj temi price o ovome? http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/336005/Skupoceni-sat-kupio-na-buvljaku| Odradio sam pretragu, navodno ima teme, ali kad kliknem link nema teme. :S :blink:
Shmizla Administrator Staff member Sep 1, 2013 #1,740 Re: OFF topic chat zez soba! ^ Ovaj link iznad nesto ne radi... Ne možemo da vidimo o čemu je reč...