Off topic chat zez soba!

Dolazi supruga i priča kako je jednoj njenoj klijentkinji muž za godišnjicu lep sat. Košta 8000€. Znak mu je neko sidro i čudno ime.

Ja (kao pravi semi-WIS): Ulysse Nardin!

Supruga: a? ma nemam pojma. Rekla sam joj "moj muž bi to znao"

:D

jel moguce da u TC Uscu prodaju Invicta satove i da nema ni jedan ispod 1000eura!? :ohmy:

sad me zove drugar, kaze bio u Uscu pa da me pita kakvi su satovi, razmislja da uzme!!!!

jel moguce da u TC Uscu prodaju Invicta satove i da nema ni jedan ispod 1000eura!? :ohmy:

sad me zove drugar, kaze bio u Uscu pa da me pita kakvi su satovi, razmislja da uzme!!!!

Reci mu da ne razmislja o tome uopste. Iako ih ima i sa dobrim mehanizmima ja bih ih izbjegao. Za taj novac moze ozbiljan sat da se uzme

E gledao neku Doxu. Lepa ali ne bi je uzeo nego na kontu nje pa aj da probam. ..gledam ja i pitam koji je mehanizam unutra kaže na baterije a sat automatik .ja kažem kako evo mehanizma a ona nemojte tako vidite da ne pise nigde automatik...he he

Šta kaže:ne piše nigde automatik! Duša moja!
Nego zmaju,da ti nisi ipak gledao koju Doxu s kvarc(ima tih modela za zemlje u razvoju)?! :p

ja sam u istoj radnji, da je ne reklamiramo, nema koje druge, video strasnu doxu koja kosta oko 80-90 hiljada dinara, ostale doxe mi se nimalo nisu svidele, a mogu da potvrdim za prodavacicu da je lepa :lol:, nismo diskutovali o mehanizmima, ne znam koliko je upucena hah

Uh lepaaaaa mislim i sat je lep ali bilo mi jako smesno kad me je ubedjivala da je kvarcna...Pa onda kad sam joj smireno objasnio da nije,a ona mi kaze dobro razumete se u satove ali ajde da vidim kakvi ste u nakitu :)

Back