Off topic chat zez soba!

Re: Koji sat nosite danas?

Rolex je smešan za ovaj sat. Lično mišljenje a bogami i utisak.Da sam James Bond u svom 118. nastavku sage o borbi predobre Britanske imperije protiv sila zla ovaj sat bi mi bio prvi izbor.

Fuckas Bonda.. prave koke furaju Tunu! :thumbsup:

Blind-Detective-2013-2.jpg

Opet Parnis pilot 44mm na ruci, ovaj put u svom prirodnom okruženju. Dobio sam pohvale od okoline da je satić dobar za slabovide, he he.

View attachment 81325View attachment 81326View attachment 81327View attachment 81328

Za slabovide, u kom smislu? Da je lako citljiv ili ono za "slabovide", u fazonu "izgleda kao neki skuplji, ali ko ne zna ne provaljuje da je kinez" Ja vidim dobro, i ne vidim sta fali ovom satu za njegovih 80e :)
sjajan sat, u zdravlju te sluzio.

Naime u vreme SSSR-a napravljeno je mnogo različitih aviona a jedan od njih je i Suhoj 25. Zvali su ga i leteći tenk, ne zbog dimenzija nego zato što je imao teško oklopljenu titanijumsku kabinu koje je trpela kalibar 30 mm. Zašto ? Zato što je bio namenjen uništavanju tenkova , oklopnih vozila itd. pa je između ostalog često leteo nisko i bio na meti svemu i svačemu. Takođe nije bio brz kao neki drugi avioni. To je bio avion koji je bio pandan američkom A10 koji je i danas veoma popularan. Da ne dužim. Raspao se SSSR i dođoše američki piloti ( Blue Angels ) u posetu ruskim pilotima . Uglavnom odmah su želeli da lete na Migovama 29, Suhojima 27 ali ne i na Suhoju 25 kojih je takođe bilo na aerodromu. Taj avion im je bio previše običan, ružan , mali, spor, najblaže rečeno neinteresantan. Blue Angels-i koji se smatraju kremom američkog vazduhoplovstva nisu bili zainteresovani. Međutim nagovoriše Rusi jednog pilota da uđe i provoza avion. Oduševljenje je bilo takvo da su ostali stali u red za vožnju. Nema nekog posebnog zaključka osim kao što rekoh ima veze sa Rusima, estetikom i predrasudama onih koji su bili obučeni da ih nemaju.
Danas tog jurišnika mijenja Su-34!

Za slabovide, u kom smislu? Da je lako citljiv ili ono za "slabovide", u fazonu "izgleda kao neki skuplji, ali ko ne zna ne provaljuje da je kinez" Ja vidim dobro, i ne vidim sta fali ovom satu za njegovih 80e :)
sjajan sat, u zdravlju te sluzio.

Komentar kolege je bio u fazonu da se očitava vreme na 10. metara, pa nema potrebe da te neko pita koliko ima sati.

Sat je stvarno lep..cekam popust kod kineza pa uzimam pilota

Gde ćeš veći popust, jedino da ti plate da ga uzmeš i ovo je smešna cena. Taman da mi sat potraje godinu dana pa bih ga uzeo al računam da ga neću potapati u kacu sa kupusom niti krcati orahe sa njim pa računam na duže staze na njega.

Last edited by a moderator:
Back