Off topic chat zez soba!

Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ?

Prestao sa da kupujem casopise o automobilima,ranije sam kupovao topspeed.

Dobro je to, informise se covek o trzistu... To ti je isto ko kad ja gledam TAG Mikrogirder

Sent from my XT530 using Tapatalk 2

lele ala ste se raspisali

nisam nikada obozavao naseg trkackog asa kulundzica i top speed mi je kao klincu bio skup

vrele gume sam kupovao ali su postali mnogo glam pa sam i njih prestao

auto bild mi je nekako narodni magazin, jeftine i dostupne aute prikazuju i kosta samo 65 dinara

sat nesto ne gotivim, ne gotivim ni najmanje, puno reklama, bombasticnih naslova i nepotrebnih informacija, malo kvalitetnih tekstova

a sto kaze marko14, dodju drugi prioriteti, kakve novine i sport, posle u braku, opet se vracaju muskarci na staro :P

Naravno,meni privlaci kod njega sto ih je jako malo napravljeno pogotovu u ovoj verziji,vec sam u ovoj temi postavio video ovog auta ali dodatno uradjenog u MKB tjunerskoj kuci,ludilo od auta.

i mene isto podseca, ja ga zovem gotičarski auto:lol:, evo u dodatku jos dva bisera dizajna, volvo snezanin kovceg i serijski aston martin

2ajzvyw.jpg

n2bakj.jpg

Ja volim moderna auta. Ovaj novi BMW 4 me odusevio. Obozavam elektroniku u kolima i sve te moderne igrackice. Samo ne volim elektricne aute koji se cuju zzzzzzzzzz...
bmw-4-series-13.jpg

Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji kupuju auto sa oznakom ///AMG ili M Power i uzmu automatski menjac... Ali dobro, ima nas raznih valjda.

Honda_NSX_red.jpg

Ovo je za mene odlicno... kao prelazni auto ka Carreri GT :D

meni se ne svidja taj trend jer auti tako postaju preskupi i teski za popravke, ovaj auto je moj san od malena, steta je sto BMW ne primeni na svojim vozilima ovakav dizajn prednjeg dela, okrugli farovi, ovakva resetkasta maska, uski bubrezi, BMW E34

mada kad razmislim, verovatno cuvaju ovakav dizajn za neki buduci period i tako sebi osiguravaju dugorocne profite, uvek kad zagusti, primenite uspesan dizajn iz proslosti, na primer, novi mini, novi fijat 500, dizajn zadnjih blatobrana kod mercedesa, novi audi A7, bentli modeli i mnogo mnogi drugi...tako je i u casovnicarskom svetu, tudor to lepo koristi u poslednje vreme

5p0ewx.jpg

Last edited:

Sad se malo koji i nudi u verziji sa manual mjenjacem. Ali meni je jos nejasnije kad vidim da neko ima manual mjenjac u novoj E klasi od 60k eura.

Nije ta karera za nas smrtnike. Mnooogo rijedak auto

Daj Milane kad bih imao para za ovaj BMW zadnje o cemu bi razmisljao je popravak i odrzavanje. Jos bih i kupio 435i i dobro je.
Samo steta sto se u sve motore ugradjuje turbina ja bi radije bez te komplikacije na motoru

A i taj BMW je za svoje vrijeme bio skup, koliko je i ovaj za ovo sada

Last edited:
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji kupuju auto sa oznakom ///AMG ili M Power i uzmu automatski menjac... Ali dobro, ima nas raznih valjda.

View attachment 83570

Ovo je za mene odlicno... kao prelazni auto ka Carreri GT :D

Strasan auto, Sena je imao takvu crvenu...
Senna_NSX.jpg

Ovo nema vise nikakve veze sa temom, pa vas prebacujem u OFF topic

Last edited:
pa jeste to Darko, u pravu si, e sada sto je kod nas slaba kupovna moc, to je drugo

ma kareru GT necu nikada ni videti, ne mislim o njoj

ovo su dobra vozila, morgan ili caterham

morgan ima drvenu sasiju sto jer mnogo kul, pogotovo ovakav vintage ali novi morgan

2qn1lcw.jpg

2ugnvc5.jpg

Ja priznajem da je sve ove starije automobile lijepo vidjeti i ja to volim, ali skup je to sport, rupa bez dna. A da su lijepi jesu, samo ne bih nikada kupio ni jedan. A moje misljenje o nekoj egzotici je da bih morao imati sto sta u zivotu i mnogo para viska sa kojim ne bih znao sta cu da bih kupio mozda Ferari.

pazi, ovi morgani i caterham su potpuno novi, jos uvek se prave, cak i ne kostaju preko 30.000evra, cesto i manje

ali zna se ko to sebi moze da priusti, i sta sve moras nakupovati da bi mogao sebi da priustis ovaj luksuz da posedujes morgana ili caterham dvosed, jednosed...

Last edited:
Back