Off topic chat zez soba!

Sto se menjaca tice, automatici imaju neverovatne prednosti - pogotovo kod neiskusnih vozaca, ili onih koje prosto ne interesuje da nauce. Manje trosenje kvacila, veca efikasnost, cuvanje menjaca itd. Ali nema zabave bez rucnog menjaca, ne daj Boze da je jos i sekvencijalni :drool:

A od moje Carrere GT nema nista, znam i ja xD Napravljeno je oko 1200 komada, koji veoma brzo nestaju sa puteva.

Paul-Walker-Dead-car-crash-pictures-porche-porche-carrera-gt.jpg

Ovo je bila Carrera GT.

Ona mi se ne svidja toliko zbog izgleda koliko zbog njene direktne i brutalne naravi. Bukvalno trkacki auto, moze mnogo ali ne prasta greske.

Vidio sam ga i ja par puta, neodoljivo podsjeca na Audi TT, ali ima i ponesto svoje.
Ja svakodnevno u naselju gledam ovo i divim se
audi-a6-allroad-06.jpg

Unutra je kao dnevni boravak:D

ovo je mozda najlepsi audi, a audi generano ima mozda i najlepsa vozila

skoda 4x4 isto je lep auto
2h2f5p5.jpg

2urm70y.jpg

Au... :drool:

Sent from my XT530 using Tapatalk 2

Alfa 159... mislim da je nju dizajnirao Giugiaro, prednji deo je definitivno pun pogodak

Last edited by a moderator:
VLADAN P, vi ste treci po broju poruka, sledeca je jubilarna 5000poruka :adore:

clanstvo-spisak korisnika-pretraga korisnika-napredna pretraga

pa dole u opcijama ima da se izabere po kom kriterijumu se rangiraju clanovi, reputacija, poruke, datum uclanjenja

@23jewels

istina, pravi sam inspektor Poaro :)

VLADAN P, vi ste treci po broju poruka, sledeca je jubilarna 5000poruka :adore:

clanstvo-spisak korisnika-pretraga korisnika-napredna pretraga

pa dole u opcijama ima da se izabere po kom kriterijumu se rangiraju clanovi, reputacija, poruke, datum uclanjenja

:)

Pa,daj da ispucamo i tu PETHILJADITU ! :) (za koju se,koliko znam, od uprave dobija sat po izboru)

Back