Off topic chat zez soba!

A, sećam se, to je bilo onda kada smo tražili one rolexe i pateke, ali smo zastali i kod ovoga da ih pitamo što ne prodaju seiko :D

View attachment 88043
88043d1395690760-off-topic-chat-zez-soba-mercedes-benz-slr-mclaren-c337017082013122051_1.jpg

:)
Obično se ne palim posebno na sportske modele ali ovaj stvarno ''izgleda''
Posebno u ovoj boji :thumbup:

Sta ovde ima da ne valja... McLaren... Meni su favorit skrge i auspuh odmah iza tocka :thumbsup:

Iako je u globalu pretezak za sport klasu, sa svojih 626 konja se rvao sa Lamborghinijem, a na stazi je bio brzi cak i od Porsche Carrere GT... svi znamo nadam se na kakvu zivotinju mislim.

Last edited:
Moze pitanje za vozace iz Beograda? Kad dolazim autom iz Hrvatske i idem prema Makedoniji, da li da na zaobilaznici odmah skrenem desno za Nis ili da drzim lijevo za Beograd centar, pa se onda vratim na zaobilaznicu? Naime, isli mi kolege prije par mjeseci i kazu da su zaobilaznicom zbog nekih radova i kamiona izgubili sat i pol vremena.
Hvala

Da sam na tvom mestu, ne bih isao obilaznicom. Skreni na deo koji vodi ka centru BG-a, to je sve auto-put koji vodi ka Nisu. Jedino sto je na deonici koja prolazi kroz grad ogranicenje brzine 80km/h.

Pozdrav

Na deonici između aerodroma i centra imaš ponekad automobile presretače, a ima i jedna kamera kod Genexa (velika kula na ulazu u grad). Vozi prema ograničenju za svaki slučaj.

Obilaznica je bolja samo ako ideš u vreme letnjih odmora (tj kada krenu Turci na jednu ili drugu stranu), ili u saobraćajnim špicevima (7-9, 15-17). Van toga je bolje samo pravo, bez ikakvih skretanja... mostom Gazela kroz grad.

tom obilaznicom koja nije zavrsena idu teretni kamioni, automobili i dalje kao i pre, samo pravo za nis i nema da zalutas, kad si kod nisa, imas odvajanje za nis, bugarsku i makedoniju, tamo je velika petlja

Moze pitanje za vozace iz Beograda? Kad dolazim autom iz Hrvatske i idem prema Makedoniji, da li da na zaobilaznici odmah skrenem desno za Nis ili da drzim lijevo za Beograd centar, pa se onda vratim na zaobilaznicu? Naime, isli mi kolege prije par mjeseci i kazu da su zaobilaznicom zbog nekih radova i kamiona izgubili sat i pol vremena.
Hvala

Ako su završeni radovi, sasvim je svejedno.

Ukoliko imaš vremena na odlasku ili na povratku, javi na vreme. Kafa sa forumašima u pauzi može da okrepi vozača ;)

Back